Deltid MBA, Kandidatuddanning i Bangladesh, Dhaka

Kandidat

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

En Master er et kandidat-niveau akademisk program, der tager omkring to år uden en bachelorgrad til at modtage. Master tilbydes i mange forskellige specialer, og afhængigt af skolen, kan de også blive tilbudt online eller personligt. Optjening en Master kan medføre øgede jobmuligheder for kandidater.

 

 

Undersøgelse i Bangladesh byder på mange muligheder for studerende. Systemet med uddannelse i landet er stærkt subsidieret. Universiteter, gymnasier og skoler i Bangladesh tilbyder et levende, kreativt og udfordrende miljø, som giver en mulighed for de studerende til at udvikle deres potentiale.

Dhaka har forskellige offentlige og private højere læreanstalter, Dhaka Universitet førende i spidsen.Der er også internationale universiteter, hvor de studerende kan endda adgang til globale læreplanerne

Deltid Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Bangladesh, Dhaka. Kontakt skolen her!

Læs mere

M. Engg Inden For Telekommunikation (mtel)

American International University-Bangladesh
på universitet Deltid 4 semestre September 2018 Bangladesh Dhaka

M. Engg i Telecommunications (MTEL) er designet til dem med en uddannelse eller faglige baggrund i Videnskab / tekniske områder, og som ønsker at udstyre sig med up-to-date færdigheder og ekspertise til at foretage strategiske ... [+]

M. Enggn Telekommunikation

M. Engg i Telecommunications (MTEL) er designet til dem med en uddannelse eller faglige baggrund i Videnskab / tekniske områder, og som ønsker at udstyre sig med up-to-date færdigheder og ekspertise til at foretage strategiske, tekniske, finansielle og ledelsesmæssige beslutninger, som er pålidelige, velbegrundede og kommercielt levedygtig i den stadigt skiftende verden af ​​telekommunikation. Uddannelsen udbydes i fællesskab af Det Tekniske Fakultet og Det Naturvidenskabelige Fakultet og informationsteknologi.

&nbsp

Denne 36 (Thirty Six) kredit time M. Enggn Telekommunikation program er designet til at producere fremtidens telekommunikation ledere, der forstår telekommunikation operationer fra ledelse, økonomi, juridiske og lovgivningsmæssige perspektiver. Det forbereder de studerende til professionelle karriere som ingeniør med speciale i telekommunikation med en dybtgående viden inden for specifikke områder valgt at passer bedst til deres karriere inden for kunstverdenen. Denne MTEL Grad giver dem den viden, at være kompetent og effektiv ingeniører inden for telekommunikation. Studieordningen er designet i tæt samarbejde med tilsvarende programmer, der forfølges på forskellige universiteter over hele Amerika, Canada og Australien. Programmet er gennemført på en måde, der gør det muligt for kandidater til at planlægge, analysere, designe, implementere, drive, test, vedligeholde og administrere telekommunikationssystemer og erhvervslivet. Derfor er dette program er stærkt anbefales til studerende, der ønsker at få teknisk såvel som ingeniør lederstillinger i telekommunikationsindustrien. Denne grad tilbydes i fællesskab af Det Tekniske Fakultet og Det Naturvidenskabelige Fakultet og informationsteknologi. ... [-]