Deltid MBA, Kandidatuddanning i Belgien, Leuven

Kandidat

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

En Mester, som tager et til to års skolegang for at modtage, kan hjælpe eleverne med at forbedre deres faglige færdigheder og få viden i deres valgte område. Denne forbedring i færdigheder og viden kan føre til en højt kvalificeret karriere med muligheder for avancement.

 

Med universitetsuddannelse er øverste mest niveau i uddannelsessystemet i Belgien har regeringen lagt mere vægt på at sikre, at de studerendes liv er gjort så enkel som muligt gennem lånet og tilskud programmer. De tilbyder sponsorer til internationale studerende med fattige og sårbare baggrunde, der ønsker at studere i dette land.

Flere studerer muligheder er til rådighed i denne by. En af de ældste universiteter i regionen, katolske universitet, samt højere Institut for Filosofi fundet i Leuven.

Deltid Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Belgien, Leuven. Kontakt skolen her!

Læs mere

Master of Advanced Studies in Economics ( Leuven)

KU Leuven: Faculty of Economics and Business
på universitet Deltid 1 år September 2018 Belgien Leuven

[+]

Hvad er 'Master of Advanced Studies i Økonomi' alt om?

Den MASE har et udvalg af graduate-niveau kurser fra forskellige områder inden for økonomi. Denne forskning fører til MASE afhandling, som for mange studerende i sidste ende bliver det første kapitel af en ph.d.-afhandling.

Virkelig International

Fakultetet for Økonomi havde tætte forbindelser til top business skoler rundt om i verden, såsom Copenhagen Business School i Danmark, University of Cardiff i England, Hanken i Finland, SKEMA Business School i Frankrig, University of Illinois i USA , University of Sydney og University of Adelaide i Australien, Dronningens University i Canada, Tsinghua og Fudan University i Kina, PUC i Brasilien, City University of Hong Kong og mange flere institutioner i både Europa og i udlandet.... [-]


Master I Ledelse (leuven)

KU Leuven: Faculty of Economics and Business
på universitet Deltid 1 år September 2018 Belgien Leuven

Master of Science i Information Management tilbyder en ikke-teknisk uddannelse i management. [+]

Master of Science i Information Management tilbyder en ikke-teknisk uddannelse i management.

Hvad er 'Master i Management' om?

Det centrale fokus er den foreløbige design er nødvendig for at udvikle og etablere et informationssystem.

Baggrund viden om erhvervsøkonomi er nyttig, men ikke strengt nødvendigt. Du vil også lære at identificere informationsbehov og omsætte disse til et informationssystem arkitektur. Desuden vil du være i stand til at vurdere et informationssystem, vurdere sine økonomiske fortjenester og fremsætte passende teknologiske valg.

I erhvervslivet, er der en stor efterspørgsel efter IT-specialister med højt udviklede lederevner. ... [-]


Master of Economics (Leuven)

KU Leuven: Faculty of Economics and Business
på universitet Deltid 1 år September 2018 Belgien Leuven

[+]

Du har en interesse i dynamikken i økonomien og samfundet. Målsætninger

Hertil kommer, at uddannelsen sigter evne og færdigheder til at kommunikere og til at rapportere økonomisk analyse og løsninger og afprøve resultaterne i en eksplicit etisk værdi rammer.

Den studerende kan - ved hjælp af økonomiske forskningsmetoder og teknikker - udføre selvstændigt og i teams samt - en komplet analyse af økonomiske problemer. Yderligere undersøgelser

Direkte:

[-]

Master of Business Economics (Leuven)

KU Leuven: Faculty of Economics and Business
på universitet Deltid 1 år September 2018 Belgien Leuven

[+]

KU Leuven indtager en førende position i ledelse og økonomisk forskning og er højt rangeret af Det Europæiske Økonomiske Association. Top-niveau forskning og uddannelse supplerer og styrker hinanden. Fakultetet for Økonomi Alumni Association indeholder mange ledere af industrien, der sikrer gode karrieremuligheder for vores kandidater.

International erfaring

Fakultetet for Økonomi har tætte forbindelser til top business skoler rundt om i verden, såsom Copenhagen Business School i Danmark, University of Cardiff i England, Hanken i Finland, SKEMA Business School i Frankrig, University of Illinois i USA , University of Sydney og University of Adelaide i Australien, Dronningens University i Canada, Tsinghua og Fudan University i Kina, PUC i Brasilien, City University of Hong Kong og mange flere institutioner i både Europa og i udlandet.... [-]


EIT-VIF Mester I Energi (leuven Et Al)

KU Leuven: Faculty of Engineering Science
på universitet Deltid 2 år September 2018 Belgien Leuven

[+]

Hvad er 'EIT-VIF Master of Energy' om? Struktur

I det andet år, fortsætter de studerende arbejder hen imod at skrive et speciale og deltage valgfag: generelt udvide og option-specifikke.

Et integreret projekt er også inkluderet. Denne sommer skole omfatter bløde færdigheder såsom teambuilding, netværk, ledelse, iværksætteri og interkulturel kommunikation, alle drevet af interessante samtaler med fagfolk fra energibranchen, konsulentfirmaer og kommuner.

Disse studerende opdager et utal af førende innovationer og teknologier i smarte byer sektor uden for den traditionelle pensum.

Her lærer eleverne at integrere og anvende den viden og færdigheder erhvervet i deres sidste år. Projekt resultater vil blive undersøgt med henblik på at optimere deres værdi og anvendelse i både nuværende og fremtidige energi sammenhænge.... [-]


Mestre I Innovation Og Iværksætteri

Vlerick Business School
på universitet 1 år September 2018 Belgien Leuven Gent Bruxelles + 1 mere

Du har ideerne - vi vil lære dig at tænke og handle som en innovativ iværksætter! Dagens erhvervsliv er i konstant forandring og ledelsesstrategier skal omdefineres non-stop. [+]

Du har ideerne - vi vil lære dig, hvordan du tænker og handler som en innovativ iværksætter! Dagens erhvervsliv er i konstant forandring og ledelsesstrategier skal omdefineres non-stop. Så er virksomhederne på udkig efter folk, der kan generere nye ideer, anvende rammer og reagerer på dette skiftende miljø.

Dette program lærer dig at identificere og håndtere nye forretningsmuligheder. Det er porten til en karriere som en innovativ leder i enhver form for selskabsspecifikke et stort konsulentfirma, en multinational, eller din egen virksomhed. Under discruption tur til Silicon Valley får du mulighed for at besøge innovative virksomheder, investorer og væksthuse.

Financial Times: Vi er rangeret nr 9 på verdensplan i Financial Times 'MBA ranking for Entrepreneurship. ... [-]


Mestre I International Ledelse & Strategi

Vlerick Business School
på universitet 1 år September 2018 Belgien Bruxelles Gent Leuven + 1 mere

Ønsker du at konkurrere på internationalt plan? Vores Masters i International Management & Strategy giver dig de værktøjer og kompetencer til at tage de første skridt til en international karriere i erhvervslivet og forvaltningen. [+]

Ønsker du at konkurrere på internationalt plan? Vores Masters i International Management & Strategy giver dig de værktøjer og kompetencer til at tage de første skridt i retning af en international karriere i erhvervslivet og forvaltningen.

Dette program giver dig mulighed for at opleve forskellige virksomhedskulturer. Du vil tilbringe op til 3 måneder i udlandet, herunder en fordybelse i Kina og en global konsulentvirksomhed projekt i udlandet.

Ved at kombinere en streng analytisk tilgang med et indgående kendskab til international business, denne meget selektive og krævende program er den perfekte forberedelse til en karriere i strategisk rådgivning eller højt niveau ledelse.... [-]


Mestre I Den økonomiske Forvaltning

Vlerick Business School
på universitet 1 år September 2018 Belgien Bruxelles Gent Leuven + 1 mere

Deltag den hurtige vej til en spændende karriere i den finansielle forvaltning. The Masters i Financial Management (MFM) er din ideelle affyringsrampe til en karriere i den finansielle sektor eller som økonomichef eller CFO i en endnu bredere vifte af virksomheder. [+]

Deltag den hurtige vej til en spændende karriere i den finansielle forvaltning. Det Masters i Financial Management (MFM) er din ideelle affyringsrampe til en karriere i den finansielle sektor eller som økonomichef eller CFO i en endnu bredere vifte af virksomheder. Få indsigt fra anerkendte brancheeksperter, der kombinerer deres akademiske baggrund med rigelig erfaring fra erhvervslivet. Den Investment Research Challenge vil sætte dig på prøve og har du arbejder døgnet rundt, for at komme op med en velovervejet investeringsrådgivning.

Klassificeret top 25 i Europa i Financial Times 2015 rankings:

n ° 10 i Europa værdi for pengene n ° 15 verdensomspændende placering succes ... [-]

Mestre I Marketing Management

Vlerick Business School
på universitet 1 år September 2018 Belgien Gent Leuven Bruxelles + 1 mere

Bliv en pragmatisk, resultatorienteret markedsføring professionel med vores intensive Masters i Marketing Management. Deltag medstuderende i at løse reelle forretningsmæssige problemer i tæt samarbejde med førende virksomheder. [+]

Bliv en pragmatisk, resultatorienteret markedsføring professionel med vores intensive Masters i Marketing Management. Deltag medstuderende i at løse reelle forretningsmæssige problemer i tæt samarbejde med førende virksomheder. Besøg banebrydende marketing virksomheder i Belgien og Irland, såsom LinkedIn, Google og Oracle. Øv dine færdigheder i løbet af et intensivt 3-måneders markedet forskningsprojekt, i en virksomhed efter eget valg.

Vidste du, at vores dekan er en alumna af programmet? Se hendes historie!

Vores Masters i Marketing Management foregår på vores Gent campus, lige i centrum af byen, som viser den perfekte kombination af middelalderlig charme og moderne kreativitet. ... [-]


Mestre I Generel Ledelse

Vlerick Business School
på universitet 1 år September 2018 Belgien Leuven Gent Bruxelles + 1 mere

Med dette intensive program, du vil få et solidt fundament i alle core management discipliner. Uanset hvad dit studie baggrund, vil du udvikle godt afrundet viden og en skillset at maksimere din karrieremuligheder. [+]

med dette intensive program du vil få et solidt fundament i alle core management discipliner. Uanset hvad dit studie baggrund, vil du udvikle godt afrundet viden og en skillset at maksimere din karrieremuligheder. Du vil også få ekspertise på en række specialområder gennem et bredt udbud af valgfag og hands-on boot camps, og ved at vælge din egen konsulentvirksomhed projekt.

Du kan deltage i programmet på alle tre af vores campusser i Bruxelles, Gent eller Leuven afhængigt af hvilken valgfag du vælger.

Vurderet af Financial Times 2015 på verdensplan n ° 15 værdi for pengene n ° 13 placering succes 98% job inden 3 måneder efter endt uddannelse Top 30% højeste lønninger 3 år efter endt uddannelse Uddannelsens indhold ... [-]