Filter
Kandidatgrader
Belgien Walloon Region Ottignies-Louvain-la-Neuve Studietype: alle Hastighed: alle

Find din Master i Ottignies-Louvain-la-Neuve her!

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Optjening en videregående uddannelse såsom en Master giver mulighed for at øge din færdighed sæt og muligvis forbedre dine chancer på arbejdsmarkedet på samme tid. Master programmer kan tilbydes online eller deltid, så de studerende kan forfølge deres uddannelse på en måde, der er bekvemt for dem.

 

Med universitetsuddannelse er øverste mest niveau i uddannelsessystemet i Belgien har regeringen lagt mere vægt på at sikre, at de studerendes liv er gjort så enkel som muligt gennem lånet og tilskud programmer. De tilbyder sponsorer til internationale studerende med fattige og sårbare baggrunde, der ønsker at studere i dette land.

Louvain-la-Neuve er en veldesignet by, og kom op specifikt til hus UCL.Derfor, med andre ord, er denne by en fokuseret sted at udvide din uddannelse forhåbninger

Mastergrad Ottignies-Louvain-la-Neuve Få din Master fra de bedste business schools og universiteter i Ottignies-Louvain-la-Neuve. Find din kandidatgrad i Ottignies-Louvain-la-Neuve her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Belgien
Walloon Region
Ottignies-Louvain-la-Neuve
Studietype
Hastighed
CEMS - The Global Alliance in Management Education

CEMS MIM er en postgraduate, præ-erfaring grad åben for en udvalgt gruppe af studerende indskrevet på en kandidatuddannelse i et af 28 førende institutioner ... [+]

CEMS MIM Master i International Management

CEMS er en strategisk alliance af handelshøjskoler, multinationale selskaber og NGO'er, der tilsammen tilbyder den CEMS Master i International Management (MIM). CEMS administrative kontor ligger på HEC campus tæt på Paris, med programmet og virksomhedernes relationer forvaltes af et dedikeret team inden for hvert medlem skole. Du finder alle CEMS medlems universiteter ved hjælp af søgeord "CEMS" i Master i Management Compass søgemaskine eller ved at klikke på CEMS partnere listen nedenfor.

CEMS MIM er en pre-oplevelse postgraduat grad åben for flersprogede studerende i en Master i Management-program på en af de CEMS medlem skoler. Studerende studere på deres eget universitet i et semester og derefter tilbringe en anden semester på et andet CEMS medlem skole. Nogle studerende kan endda vælge at tage begge semestre i udlandet, i to forskellige skoler (de "tri-national track"). Andre vigtige elementer i kurset omfatter: centrale kurser i Strategi og Cross-Cultural Management, valgfag, dygtighed seminarer, business projekt og en obligatorisk international praktik.... [-]

Belgien Ottignies-Louvain-la-Neuve
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk