Filter
Kandidatgrader
Sydamerika Studietype: alle Hastighed: alle

Find dit Master-program i Biovidenskab i Sydamerika her!

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

I forhold til studiet af biologiske & biovidenskab, kan eleverne fokusere på et aspekt af naturvidenskab eller studere, hvordan de arbejder sammen, såsom miljø og menneskers sundhed eller biologi og geologi.

Spænder over mange lande og øområder, Sydamerika er hjemsted for mange spansktalende lande. Her kan studerende bogstaveligt talt gå gennem historien på deres vej til klassen og nyde kulturen af ​​gamle samfund. 

Masters Degree i Biovidenskab i Sydamerika. Få alle mester i Biovidenskab information og kontakte skolen i Sydamerika direkte!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Biovidenskab, Sydamerika

Andre muligheder inden for dette studieområde:
Universidad Nacional de La Pampa

Karrieren af denne karriere vil have en teoretisk-metodologisk og praktisk uddannelse med evnen til at fungere som agent for forandring for at bidrage til udviklingen af ... [+]

Karrieren af denne karriere vil have en teoretisk-metodologisk og praktisk uddannelse med evnen til at fungere som agent for forandring for at bidrage til udviklingen af alternative strategier, der forbedrer produktionssystemerne med miljømæssige kriterier.

"Masteruddannelsen i landbrugsproduktion i halvtidsregioner" vil gøre det muligt for sine kandidater at:

Dæbe viden om driften af produktionssystemer i semi-aride miljøer.Udvikle kapacitet til at udføre videnskabelige undersøgelser under principperne og grundlaget for bæredygtighed, som bidrager til at udvide kendskabet til landbrugsproduktionen i disse scenarier.Udvikle kapacitet til at udvikle kapacitet i forbindelse med planlægning, overvågning og styring af disse produktionssystemer.målsætninger... [-]
Argentina Santa Rosa
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
30 måneder
på universitet
Læs mere på dansk