Filter
Kandidatgrader
Bosnien og Hercegovina Studietype: alle Hastighed: alle

Master Bosnien og Hercegovina - Master i Bosnien og Hercegovina

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

En Mester, som tager et til to års skolegang for at modtage, kan hjælpe eleverne med at forbedre deres faglige færdigheder og få viden i deres valgte område. Denne forbedring i færdigheder og viden kan føre til en højt kvalificeret karriere med muligheder for avancement.

 

Bosnien-Hercegovina er et europæisk land beliggende på Balkanhalvøen. Bosnien-Hercegovina har en stor tradition for succes i videnskab, kunst, litteratur, teknologi mv

Master Bosnien og Hercegovina - Søg her for Kandidat programmer, master programmer på universiteter i Bosnien og Hercegovina. Kontakt skolen her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

International University Of Sarajevo IUS

På kandidatniveau, er fokus for IR-programmet om fred og konflikt undersøgelser og den internationale sikkerhed. ... [+]

På kandidatniveau, er fokus for IR-program på fred og konflikt undersøgelser og International sikkerhed.

Programmet giver studerende med færdigheder, de behøver for at fungere i den moderne verden, og at undersøge de motiver, metoder og politikker stater forfølger deres særlige interesser på den internationale scene og de kræfter, der virker til at forme og begrænse disse stater.

Programmet er også vært for en meget vellykket Sommerskole for at lære af fortiden, retsopgør, forsoning og andet tilknyttet discipliner.

Et-årig grad 60 ECTS AQ Østrig akkrediteret 3000 Euro per år [-]
Bosnien og Hercegovina Sarajevo
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
International University Of Sarajevo IUS

Genetik og bioteknologi er en af ​​de hurtigst voksende discipliner, og der er et stigende behov for genetikere og bioengineers formet med moderne engineering standarder. ... [+]

Genetik og bioteknologi er en af ​​de hurtigst voksende discipliner, og der er et stigende behov for genetikere og bioengineers formet med moderne engineering standarder.

Vi tilstræber at træne fordomsfri genetikere og bioengineers, bevidste om lokale og globale problemer, og følsomme over etiske spørgsmål.

Programmet fokuserer på praktiske anvendelser af teoretisk ramme leveres på bachelor-niveau, der bygger op på forskningen arm og udvikle branchespecifikke praksis. Samarbejde med industrien er en af ​​de vigtigste mål med programmet for at føje til løsningsorienterede finde færdigheder og et sind-sæt af forskning-backed funktionalitet.

Et-årig... [-]
Bosnien og Hercegovina Sarajevo
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk