Master Bosnien og Hercegovina - Master i Bosnien og Hercegovina

Master Bosnien og Hercegovina - Master i Bosnien og Hercegovina

Kandidat

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

En Mester, som tager et til to års skolegang for at modtage, kan hjælpe eleverne med at forbedre deres faglige færdigheder og få viden i deres valgte område. Denne forbedring i færdigheder og viden kan føre til en højt kvalificeret karriere med muligheder for avancement.

 

Bosnien-Hercegovina er et europæisk land beliggende på Balkanhalvøen. Bosnien-Hercegovina har en stor tradition for succes i videnskab, kunst, litteratur, teknologi mv

Master Bosnien og Hercegovina - Søg her for Kandidat programmer, master programmer på universiteter i Bosnien og Hercegovina. Kontakt skolen her!

Læs mere

Kandidat i Internationale anliggender

International University Of Sarajevo IUS
på universitet Fuldtid 1 år October 2019 Bosnien og Hercegovina Sarajevo

På kandidatniveau, er fokus for IR-programmet om fred og konflikt undersøgelser og den internationale sikkerhed. [+]

På kandidatniveau, er fokus for IR-program på fred og konflikt undersøgelser og International sikkerhed.

Programmet giver studerende med færdigheder, de behøver for at fungere i den moderne verden, og at undersøge de motiver, metoder og politikker stater forfølger deres særlige interesser på den internationale scene og de kræfter, der virker til at forme og begrænse disse stater.

Programmet er også vært for en meget vellykket Sommerskole for at lære af fortiden, retsopgør, forsoning og andet tilknyttet discipliner.

Et-årig grad 60 ECTS AQ Østrig akkrediteret 3000 Euro per år [-]

Mester i genetik og bioteknologi

International University Of Sarajevo IUS
på universitet Fuldtid 1 år October 2019 Bosnien og Hercegovina Sarajevo

Genetik og bioteknologi er en af ​​de hurtigst voksende discipliner, og der er et stigende behov for genetikere og bioengineers formet med moderne engineering standarder. Vi tilstræber at træne fordomsfri genetikere og bioengineers, bevidste om lokale og globale problemer, og følsomme over etiske spørgsmål. [+]

Genetik og bioteknologi er en af ​​de hurtigst voksende discipliner, og der er et stigende behov for genetikere og bioengineers formet med moderne engineering standarder.

Vi tilstræber at træne fordomsfri genetikere og bioengineers, bevidste om lokale og globale problemer, og følsomme over etiske spørgsmål.

Programmet fokuserer på praktiske anvendelser af teoretisk ramme leveres på bachelor-niveau, der bygger op på forskningen arm og udvikle branchespecifikke praksis. Samarbejde med industrien er en af ​​de vigtigste mål med programmet for at føje til løsningsorienterede finde færdigheder og et sind-sæt af forskning-backed funktionalitet.

Et-årig grad 60 ECTS AQ Østrig akkrediteret 3500 Euro per år [-]