Deltid MBA, Kandidatuddanning i Brasilien, Bahia

Kandidat

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Optjening en videregående uddannelse såsom en Master giver mulighed for at øge din færdighed sæt og muligvis forbedre dine chancer på arbejdsmarkedet på samme tid. Master programmer kan tilbydes online eller deltid, så de studerende kan forfølge deres uddannelse på en måde, der er bekvemt for dem.

 

Brasilien, officielt Den Føderative Republik Brasilien er det største land i både Sydamerika og den latinamerikanske region. Det er verdens 's femte største land, både ved geografisk og befolkningen, med over 193 mio mennesker.

Den analfabeter i denne tilstand er en smule lav i forhold til andre stater. Desuden er de videregående uddannelser i vid udstrækning blevet nået af studerende enten i de forskellige colleges eller universiteter i staten.

Deltid Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Brasilien, Bahia. Kontakt skolen her!

Læs mere

Mester I Trafikstyring: Seo, Sem, SMM

Grupo IOE
Undervisning både online og på universitetet Deltid September 2018 Brasilien São Paulo

Master er designet til fagfolk interesseret i at designe og gennemføre strategier egne digitale værktøjer for maksimal rentabilitet i digitale miljøer. [+]

Master er designet til fagfolk interesseret i at designe og gennemføre strategier egne digitale værktøjer for maksimal rentabilitet i digitale miljøer. Født med behovet for at skabe en række marketing teknikker, der muliggør at selskabet at tiltrække potentielle kunder. Den er baseret på de processer af tiltrækning, konvertering og automatisering, så opnås der i det sidste trin fuldstændig identitet besøgende til internettet. Således kan en mere målrettet annoncering gøres.

MÅL Design, udvikle og administrere en Digital Marketing Plan, i overensstemmelse med den generelle plan for Marketing. Har en strategisk vision for sociale netværk og hvad, hvordan og hvornår de kan tilføre værdi til markedsføringsplan. Vælg og anvende digitale marketing værktøjer til at nå målene i hvert af de strategier for markedsføring Opret effektive kampagner online, analysere resultaterne og træffe de rigtige beslutninger Undersøgelse kommunikative paradigmeskift og fremkomsten af ​​digitale omdømme. Form i udformningen og gennemførelsen af ​​strategiske planer åben. Kendskab til håndtering af virtuelle fællesskaber og forbindelsen mellem digital og analog. Analyser vellykkede tilfælde af community management. Give konkurrencemæssige fordele til virksomheder [-]

Master I Forebyggelse Af Erhvervsbetingede Risici

Grupo IOE
Undervisning både online og på universitetet September 2018 Brasilien São Paulo

Med Master i Arbejdsmiljø og sikkerhed Studerende vil lære at designe en plan for forebyggelse af erhvervsbetingede risici for at nå målet om at reducere forekomsten af ​​i virksomheden arbejdsulykker og erhvervssygdomme. [+]

Med University Akkreditering

Ulykker og sygdomme, der skyldes arbejdet er en svøbe for det selskab, der lider. Affect produktiviteten og forringe arbejdsmiljøet. Reducer deres hyppighed og sværhedsgrad er en opgave for fagfolk forebyggelse af erhvervsbetingede risici.

Med Master i Arbejdsmiljø og sikkerhed Den studerende vil lære at designe en plan for forebyggelse af erhvervsbetingede risici for at nå målet om reducere forekomsten af ​​ulykker og sygdomme i virksomheden.

MÅL Kendskab forebyggende teknikker fra forskellige discipliner som sundhed og sikkerhed og deres gennemførelse. Kendskab til den internationale og nationale lovgivning om sikkerhed og sundhed. Lær de teknikker til voksenuddannelse. At lære at udvikle planer for forebyggelse af erhvervsbetingede risici. At kende og anvende systemer og sikkerhedsstyring baseret på standard OHSAS 18000 sundhed. [-]

Mester I Logistik, Indkøb Og Transport

Grupo IOE
Undervisning både online og på universitetet September 2018 Brasilien São Paulo

Master i Logistik og Transport har til formål at give de studerende viden og færdigheder, der tillader dem at kunne håndtere begge områder, der beskrives som afgørende for at håndtere øget konkurrenceevne og kontinuerlig teknologisk forandring. [+]

Den økonomiske situation har ændret sig hurtigt i de seneste år.

Stigende globalisering og den teknologiske niveau forandring er to af de aspekter, der har mest påvirket af udviklingen i erhvervslivet, skabe en stærkt stigende handel med varer og tjenesteydelser. Derfor er den nuværende selskab opstår næsten som en forpligtelse den rigtige viden om logistik og transport, både nationalt og internationalt. Master i Logistik og Transport har til formål at give de studerende viden og færdigheder, der tillader dem at kunne håndtere begge områder, der beskrives som afgørende for at håndtere øget konkurrenceevne og kontinuerlig teknologisk forandring.

Med denne Master, vil de studerende erhverve:... [-]


Mester I Regnskab Og Finanspolitisk Styring

Grupo IOE
Undervisning både online og på universitetet Deltid September 2018 Brasilien São Paulo

Programmet er designet til deltageren at erhverve ekspertise i regnskab, virksomhedsledelse, omkostninger og beskatning, så for at overtage den regnskabsmæssige og skattemæssige effektiv virksomhedsledelse og andre business-færdigheder. [+]

Programmet er designet til deltageren at erhverve ekspertise i regnskab, virksomhedsledelse, omkostninger og beskatning, så for at overtage den regnskabsmæssige og skattemæssige effektiv virksomhedsledelse og andre business-færdigheder.

Studerende vil erhverve:

kvalifikationer til

Evne til at udføre og forstå hele regnskabs- processen i et selskab. Evne til at forberede den faktiske bogføring for at overføre det til skatteansættelser Udførelse økonomisk og finansiel analyse af virksomheden En fuld undersøgelse af rentabiliteten af ​​virksomheden gennem omkostningsregnskaber og regnskabsanalyse. analytisk og syntetisk evne til at løse komplekse problemer. Kapacitet til udviklingen af ​​den juridiske og skat i en bred sammenhæng. ... [-]

Mester I Logistik Og Supply Chain Management

Grupo IOE
Undervisning både online og på universitetet September 2018 Brasilien São Paulo

Formålet med dette kursus er at tilegne sig den nødvendige viden på baggrund af organisatoriske analyse fra synspunkt lederevner. [+]

Formålet med dette kursus er at tilegne sig den nødvendige viden på baggrund af organisatoriske analyse fra synspunkt lederevner.

Tog arbejdstagere at opnå den nødvendige for udførelsen af ​​arbejdet i de nye kulturelle rammer i de nuværende produktionssystem tværgående færdigheder.

Du kan lave forespørgsler og anmodning tutorial af denne træningsprogram ved at udfylde formularen Yderligere Information.

[-]