Søg her for Fjernundervisning Brewing -programmer

Find de bedste Fjernundervisning Brewing her!

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

Studiet af brygning forbereder eleverne til karriere hos regionale og kontraktbrugervirksomheder, mikrobryggerier eller bryggepubs. Avancerede kursusarbejde dækker typisk bryggeri- og fermenteringsprocesser og biokemi af brygning. Vedligeholdende destillationsprojekter hjælper med at forberede den næste generation af mesterbrugerne.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Top Fjernundervisning Brewing. Få alle information om Fjernundervisning Brewing og kontakte skolen direkte her!

Læs mere
I øjeblikket ingen programmer til at vise under Master Brewing distance. Prøv vores kategori MSc Brewing Fjernundervisning i stedet.
Brewing

Search for similar programs here