Filter
Kandidatgrader
Studietype: alle Hastighed: alle

Find mastergrad i Brugskunst her!

 

Kunst er overalt du se. Fra mode til den hjemmeside, du kigger, principperne om brugskunst gøre disse mulige og tiltalende. Studere brugskunst hjælper med at gøre kunsten en del af dit professionelle liv.

Hvad er brugskunst?

Brugskunst henvise til nogen form for kunst anvendes til at designe eller dekoration. Dette kunne omfatte industrielle, grafisk, mode og indretning. Det kan også omfatte den dekorative kunst. Arkitektur og fotografering er undertiden medtaget i de implicitte kunst. Dette adskiller sig fra de skønne kunster, som er rettet mod at skabe æstetisk, intellektuelt stimulerende former for kunst.                                              

Hvad er fordelene ved at tage en Master i Anvendt Kunst?

Brugskunst er afgørende for at gøre tiltalende design i alle områder af livet. Uden dem, ville verden være utrolig kedeligt. En Master i Anvendt Kunst giver dig en dybere forståelse for brugen af kunst i disse praktiske områder.

Hvor meget koster det at tage en Master i Anvendt Kunst?

Omkostningerne for en Master i Anvendt Kunst vil variere afhængigt af den skole du vælger. Mange faktorer, herunder længden af programmet, placeringen af skolen og skolens omdømme vil påvirke omkostningerne.

Hvilken slags karriere Forbedring kan du forvente med en Master i Anvendt Kunst?

En Master i brugskunst vil hjælpe dig med at forfølge en fuldtids karriere i en af brugskunst. Den dybere forståelse og honing af dine færdigheder vil give den uddannelse, du har brug for at blive vist konkurrencedygtige på arbejdsmarkedet.

Hvorfor tage en Online Applied Arts Course?

Brugskunst kan studeres online, hvilket giver dig fleksibilitet, når du forfølge yderligere uddannelse i kunsten inden for dit valg. Dette kan være en billig måde at få en kandidatgrad i brugskunst.

Hvor man kan tage en Master i Anvendt Kunst?

Vælg en skole, der tilbyder en robust kunst program til din Master i Anvendt Kunst grad. Jo bedre skolen 's kunst omdømme, jo bedre din træning være.

Sådan ansøger til en Master i Anvendt Kunst?

Søg efter dit program nedenfor, og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formularen.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

3 Resultater i Brugskunst

Florence Classical Arts Academy

Dette program er tilgængeligt for russisk professionel kunstner, der praktiserer på området, med det formål at forbedre deres tekniske niveau yderligere og udvide deres e ... [+]

Master-fase i maleri og tegning

Dette program er tilgængeligt for russisk professionel kunstner, der praktiserer på området, med det formål at forbedre deres tekniske niveau yderligere og udvide deres ekspertise. Der er delvist og fuldt stipendier fordelt efter den årlige konkurrence.

Master-fase i kunstundervisning

Dette program er tilgængeligt for russisk professionel kunstner, der praktiserer på området, med det formål at berige deres CV og praktisere undervisnings kunstfag og hjælpe professorer under vejledning af gruppen af internationale studerende. Dette program giver den unge professionel mulighed for at modtage en oplevelse af uddannelsesprocessen inden for billedkunst. Der er delvist og fuldt stipendier fordelt efter den årlige konkurrence.... [-]

Italien Florence
October 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Middlesex University London

Med state-of-the-art faciliteter og kyndig vejledning fra nogle af Storbritanniens førende akademikere og tekniske specialister, vil vores kursus giver dig mulighed for a ... [+]

Hvorfor studere MA Grafik på Middlesex University? Hos Middlesex tager vi en meget praktisk tilgang til Grafik, der giver dig mulighed for at udforske dine interesser og forbedre dine færdigheder gennem eksperimenter, forskning og kritisk analyse. Fleksibelt designet til at opfylde ambitionerne for studerende fra en bred vifte af kreative baggrunde, herunder illustration, kunst og design, vores kursus vil udstyre dig med de avancerede færdigheder, moderne viden og industri indsigt, du har brug for at udvikle din egen praksis til en professionel standard.

Baseret i vores 80 mio £ Kunst og Design Skole og undervist af en bred vifte af grafik akademikere og branchefolk, vores kursus har verdensklasse faciliteter og specialiserede værksteder er udstyret med både nye og traditionelle udstyr. Med muligheder for at opbygge kontakter i industrien og udviser dit arbejde off-site, vil du også få beskæftigelsesegnethed færdigheder, eksponering og erfaringer, du har brug for at navigere en succesfuld karriere i dagens konkurrenceprægede kreative industrier.... [-]

Det Forenede Kongerige London UK Online
October 2019
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Seeway - Barcelona

Betydningen af ​​typografi i design er tydelig. Du kan ikke designe uden typografi, men kan kun designet med typografi. Typografi omkring os og ledsager os 24 timer i døg ... [+]

Betydningen af ​​typografi i design er tydelig. Du kan ikke designe uden typografi, men kan kun designet med typografi. Typografi omkring os og ledsager os 24 timer i døgnet. Det er allestedsnærværende og uundgåelig og visuelt fortolker, hvad der sker omkring os. I betragtning af den nuværende udformning, er typografi gået fra åbenhed til at besætte en ledende rolle og har selvudfoldelse.

I det væsentlige, er målet for typografi (både design og implementering) altid forblevet den samme: forsøge at kommunikere på en attraktiv måde enhver tekst, uanset læseniveau. Selvfølgelig skal du ikke bruge den samme skrifttype til at læse en bog effektivt at signalere en lufthavn, men det er klart, at målet er altid nøjagtigt det samme; at modtageren forstår budskabet så klart som muligt.... [-]

Spanien Barcelona
October 2019
Deltid
9 måneder
på universitet
Læs mere på dansk