MASTERSTUDIES.DK

Find mastergrad i Brugskunst her!

 

Kunst er overalt du se. Fra mode til den hjemmeside, du kigger, principperne om brugskunst gøre disse mulige og tiltalende. Studere brugskunst hjælper med at gøre kunsten en del af dit professionelle liv.

Hvad er brugskunst?

Brugskunst henvise til nogen form for kunst anvendes til at designe eller dekoration. Dette kunne omfatte industrielle, grafisk, mode og indretning. Det kan også omfatte den dekorative kunst. Arkitektur og fotografering er undertiden medtaget i de implicitte kunst. Dette adskiller sig fra de skønne kunster, som er rettet mod at skabe æstetisk, intellektuelt stimulerende former for kunst.                                              

Hvad er fordelene ved at tage en Master i Anvendt Kunst?

Brugskunst er afgørende for at gøre tiltalende design i alle områder af livet. Uden dem, ville verden være utrolig kedeligt. En Master i Anvendt Kunst giver dig en dybere forståelse for brugen af kunst i disse praktiske områder.

Hvor meget koster det at tage en Master i Anvendt Kunst?

Omkostningerne for en Master i Anvendt Kunst vil variere afhængigt af den skole du vælger. Mange faktorer, herunder længden af programmet, placeringen af skolen og skolens omdømme vil påvirke omkostningerne.

Hvilken slags karriere Forbedring kan du forvente med en Master i Anvendt Kunst?

En Master i brugskunst vil hjælpe dig med at forfølge en fuldtids karriere i en af brugskunst. Den dybere forståelse og honing af dine færdigheder vil give den uddannelse, du har brug for at blive vist konkurrencedygtige på arbejdsmarkedet.

Hvorfor tage en Online Applied Arts Course?

Brugskunst kan studeres online, hvilket giver dig fleksibilitet, når du forfølge yderligere uddannelse i kunsten inden for dit valg. Dette kan være en billig måde at få en kandidatgrad i brugskunst.

Hvor man kan tage en Master i Anvendt Kunst?

Vælg en skole, der tilbyder en robust kunst program til din Master i Anvendt Kunst grad. Jo bedre skolen 's kunst omdømme, jo bedre din træning være.

Sådan ansøger til en Master i Anvendt Kunst?

Søg efter dit program nedenfor, og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formularen.

3 Resultater i Brugskunst Filter

Master i Visual Arts

Florence Classical Arts Academy
på universitet Fuldtid 2 år Oktober 2019 Italien Florence

Dette program er tilgængeligt for russisk professionel kunstner, der praktiserer på området, med det formål at forbedre deres tekniske niveau yderligere og udvide deres ekspertise. Der er delvist og fuldt stipendier fordelt efter den årlige konkurrence.

Mester i grafik (ma)

Middlesex University London
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London UK Online + 2 mere

Med state-of-the-art faciliteter og kyndig vejledning fra nogle af Storbritanniens førende akademikere og tekniske specialister, vil vores kursus giver dig mulighed for at udforske både eksperimenterende og traditionelle tilgange til Grafik.

Masters i Design og Typografiske Ansøgning

Seeway - Barcelona
på universitet Deltid 9 måneder Oktober 2019 Spanien Barcelona

Betydningen af ​​typografi i design er tydelig. Du kan ikke designe uden typografi, men kan kun designet med typografi. Typografi omkring os og ledsager os 24 timer i døgnet. Det er allestedsnærværende og uundgåelig og visuelt fortolker, hvad der sker omkring os. I betragtning af den nuværende udformning, er typografi gået fra åbenhed til at besætte en ledende rolle og har selvudfoldelse.