MASTERSTUDIES.DK

Find dit Master-program i By- og regionsplanlægning i Asien her!

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Feltet af by- og regional planlægning er en, der beskæftiger sig med at skabe design til stykker af jord, der skal bruges i et byområde, industriel eller regionale kapacitet. Nogle specialer omfatter miljø og transport.

 

Asien er verdens 's største og mest folkerige kontinent, som ligger primært i de østlige og nordlige halvkugle. Det dækker 8,7% af jordens 's samlede areal og består 30% af sit areal.

Masters Degree i By- og regionsplanlægning i Asien. Få alle mester i By- og regionsplanlægning information og kontakte skolen i Asien direkte!

6 Resultater i By- og regionsplanlægning, Asien Filter

Master of Urban Planning

CEPT University
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Indien Ahmedabad

Master of Urban Planning (MUP) giver elevernes eksponering for nationale og internationale bedste praksis i byplanlægning og udstyre dem med viden og færdigheder, der er nødvendige for deres professionelle karriere i planlægning og styring af vækst og udvikling af byer og byområder.

Mester i by- og regional planlægning

Paris-Sorbonne University Abu Dhabi
på universitet Fuldtid 18 måneder Kontakt skolen Forenede Arabiske Emirater Abu Dhabi

Den 18-måneders Master i Urban og Regional Planlægning er designet til studerende til at tilegne sig den grundlæggende viden og færdigheder, der kræves for job som professionel planner. Den professionelle Kandidatuddannelsen i Urban og Regional Planlægning er spredt over 3 semestre, og omfatter alle områder, der er involveret i byplanlægning og lokal udvikling.

master i regional-og landdistriktsudvikling planlægning (rrdp)

Asian Institute of Technology School of Environment, Resources and Development (SERD)
på universitet Fuldtid 4 semestre June 2020 Thailand Rangsit

Den RRDP fokuserer på fattigdom i landdistrikterne, forbedring af livskvaliteten og den sociale og økonomiske udvikling i landdistrikterne.Praksis orienteret landdistrikterne regional planlægning udføres regelmæssigt på distrikt

M.Des. i offentlig rumdesign

Srishti Institute of Art, Design and Technology
på universitet Fuldtid 2 år Juli 2020 Indien Bengaluru

Programmet fremmer empatisk og reflekterende designere, der er i stand til at engagere sig i teori og offentlig politik. Det udvikler evnen til at håndtere kompleksitet og navigere lagene af fysiske og ikke-fysiske sammenhænge, ​​der definerer offentlige rum. Målet er at bruge denne holistiske forståelse af designet af dynamiske, inkluderende og følsomme interventioner.

Master i prototyper fremtidige byer

Higher School of Economics
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Rusland Moskva

Programmet vil fokusere på spørgsmålene om byplanlægning og ledelse ved hjælp af nye bymodeller og teknologier. Det vil blive ledet af internationale og russiske lærde og eksperter, der udgør den nuværende dagsorden for smart byudvikling i Rusland og verden over.

Master of Design (MDes) Urban Miljø Design

The Hong Kong Polytechnic University School of Design
på universitet Fuldtid 18 måneder September 2020 Hongkong Kowloon

Master of Design (Urban Environments Design) trækker på den moderne byoplevelse i Hong Kong / Kina for at tilbyde en unik postgraduate uddannelse i design af byrum.