MASTERSTUDIES

Master By- og regionsplanlægning i Forenede Arabiske Emirater - Master Forenede Arabiske Emirater

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

For de mennesker, der har interesse i at skabe store design, der har en indvirkning på store grupper af mennesker, inden for by- og regional planlægning er ofte et fagligt område, der holder stor interesse.

 

De Forenede Arabiske Emirater, undertiden blot kaldet Emirates eller UAE er et arabisk land i den sydøstlige del af Den Arabiske Halvø ved den Persiske Golf, der grænser Oman mod øst og Saudi-Arabien mod syd, samt deling søgrænser med Qatar og Iran.

Master grad programmer i By- og regionsplanlægning i Forenede Arabiske Emirater. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i By- og regionsplanlægning, Forenede Arabiske Emirater Filter

Mester i by- og regional planlægning

Université Paris-Sorbonne Abou Dhabi
Ledelseskurser
<
Fuldtid
<
18 måneder
Engelsk
på universitet

Den 18-måneders Master i Urban og Regional Planlægning er designet til studerende til at tilegne sig den grundlæggende viden og færdigheder, der kræves for job som professione ...

Læs mere

Master i faglige studier: byvidenskab

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai
MSc
<
Deltid
<
16 måneder
Engelsk
på universitet

Dette program er skabt til tankeledere, der er fascineret af det hurtigt voksende og ekstremt spændende område af byvidenskab og smarte byer. Det er særligt velegnet til dem, ...

Læs mere