Filter
Kandidatgrader
Hongkong Studietype: Alle Hastighed: Alle

Master By- og regionsplanlægning i Hongkong - Master Hongkong

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

By- og regional planlægning af arealer til brug af store grupper af mennesker, er et felt, der kræver en til at have en stor viden. De vigtigste emner omfatter planlægning, storbyområder udviklingsdynamik, planlægning og gennemførelse.

 

Hong Kong er en af ​​de to særlige administrative områder af People 's Kina, den anden er Macau.

Master grad programmer i By- og regionsplanlægning i Hongkong. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i By- og regionsplanlægning, Hongkong

The Hong Kong Polytechnic University School of Design

Master of Design (Urban Environments Design) trækker på den moderne byoplevelse i Hong Kong / Kina for at tilbyde en unik postgraduate uddannelse i design af byrum. ... [+]

Master of Design (Urban Environments Design) trækker på den moderne byoplevelse i Hong Kong / Kina for at tilbyde en unik postgraduate uddannelse i design af byrum. I overensstemmelse med skolens menneskecentrede kritiske tilgang til miljødesign integrerer denne studiobaserede specialisme design af flere skalaer og typologier i bymiljøer.

Urban Environments Design fokuserer på analyse og design af hybride og sammensatte interiørmiljøer, urbane offentlige rum og bysystemer og strategier.

Ansøgningens tidslinje - september 2020 indrejseAnsøgninger starter: 26. september 2019Gennemgå frister: Tidlig runde: 13. december 2019 Runde 1: 24. januar 2020 Runde 2: 6. marts, 2020 Runde 3: 30. april 2020Ansøgningsfrist: 30. april 2020Dette program, der er vært i en designskole, står i kontrast til arkitektonisk uddannelse. / PolyU DesignProgrammål... [-]
Hongkong Kowloon
September 2020
Engelsk
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk