Filter
Kandidatgrader
Mexico Studietype: Alle Hastighed: Alle

Master By- og regionsplanlægning i Mexico - Master Mexico

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

For de mennesker, der har interesse i at skabe store design, der har en indvirkning på store grupper af mennesker, inden for by- og regional planlægning er ofte et fagligt område, der holder stor interesse.

 

Mexico er et af de mest populære turistområder lande på kloden. Landet har både tropiske og tempererede zoner giver eleverne den bedste tid her. Hvis du ønsker at studere for dit kursus i nationale selvstyrende universitet Mexico, vil det være en genial liv med meget underholdning i landet så godt.

Master grad programmer i By- og regionsplanlægning i Mexico. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i By- og regionsplanlægning, Mexico

ITESO - Universidad Jesuita de Guadalajara

Kandidatuddannelsen i bæredygtige byer og offentlige rum opmuntrer til udvikling af innovative og deltagende projekter, der adresserer sociale og rumlige spørgsmål i byom ... [+]

Byer rundt om i verden er vokset tre gange hurtigere end deres reelle behov, og situationen i Mexico er ikke anderledes. Vi oplever virkningerne af formel byudbredelse i udkanten af byerne og en eksponentiel vækst i brugen af biler; følgelig har kvaliteten af de offentlige rum lidt, da de har mistet deres kald for områder til social interaktion, hvilket skaber betingelser for ulighed, usikkerhed, forurening, utilgængelighed og mangel på identitet i byområder.

I lyset af en bymodel i krise reklamerer ITESO i samarbejde med Institut for Habitat og Byudvikling kandidatuddannelser inden for bæredygtighed, der adresserer den voksende miljømæssige og sociale forringelse, som byrummet gennemgår på lokalt, nationalt og globalt niveau .... [-]

Mexico Tlaquepaque
August 2020
Spansk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk