MASTERSTUDIES

Find dit Master-program i By- og regionsplanlægning i Oceanien her!

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Feltet af by- og regional planlægning er en, der beskæftiger sig med at skabe design til stykker af jord, der skal bruges i et byområde, industriel eller regionale kapacitet. Nogle specialer omfatter miljø og transport.

 

Asien er mest sandsynligt den mest magtfulde kontinent i verden og økonomisk det indfører uendelige muligheder i undervisningen. Tyngdepunktet er på vej mod øst. Hurtige ændringer og investeringer i videregående uddannelse og engelsk er en offentligt talesprog. Oceania 's stærke beskæftigelsesmuligheder også højde yderligere til eleverne fremtid.

Masters Degree i By- og regionsplanlægning i Oceanien. Få alle mester i By- og regionsplanlægning information og kontakte skolen i Oceanien direkte!

4 Resultater i By- og regionsplanlægning, Oceanien Filter

Master of Built Environment (Forskning)

University of Technology Sydney
Ledelseskurser
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Der tilbydes hvert år et begrænset antal pladser til kvalificerede studerende til at følge et studieprogram, der fører til denne pris. Denne grad er for kandidater, der søger ...

Læs mere

Mester af bæredygtige miljøer og planlægning

Bond University
Ledelseskurser
Jan 2020
<
Fuldtid
<
72 uger
på universitet

Dette program giver to specialiseringer: Environmental Management eller Urban Design og Planlægning.

Læs mere

Master of Planning

University of Technology Sydney
Ledelseskurser
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Master of Planning giver en ny karrierevej for design-, planlægnings- og ejendomsfolk, der udbyder kandidater med en bred forståelse af planlægningsproblemer sammen med forhan ...

Læs mere

Føreren af ​​bæredygtige miljøer og planlægning (professionelle)

Bond University
Ledelseskurser
Jan 2020
<
Fuldtid
<
92 uger
på universitet

Master of bæredygtige miljøer og Planlægning (Professional) Programmet fokuserer på miljøstyring samt Urban Design & Planning.

Læs mere