MASTERSTUDIES.DK

Master By- og regionsplanlægning i Sverige - Master Sverige

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

By- og regional planlægning af arealer til brug af store grupper af mennesker, er et felt, der kræver en til at have en stor viden. De vigtigste emner omfatter planlægning, storbyområder udviklingsdynamik, planlægning og gennemførelse.

 

Sverige (Sverige) er den største af de nordiske lande, med en befolkning på 9,5 millioner ca. Det grænser Norge og Finland og er forbundet til Danmark via Øresundsbroen (Öresundsbron). Sverige har en stærk tradition for at være et åbent, men alligevel diskret land.

Master grad programmer i By- og regionsplanlægning i Sverige. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

3 Resultater i By- og regionsplanlægning, Sverige Filter

Mester i bæredygtig byplanlægning og design

KTH Royal Institute of Technology
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Sverige Stockholm

Udfordringerne ved bæredygtig byudvikling opkald for fagfolk, der kan bygge bro over disciplinære grænser. Velkvalificerede personer med en holistisk forståelse af de forskellige områder af dette område vil være i stand til at tilpasse design praksis til

Kandidatuddannelse i offentlig planlægning for bæredygtig udvikling

Örebro University
på universitet Fuldtid 1 år September 2020 Sverige Örebro

Programmets fokus er bæredygtig udvikling som en afgørende udfordring for vores samfund, som skal tages alvorligt op af regeringen og den offentlige administration. Programmet er et samarbejde mellem human geografi, statsvidenskab og sociologi og er et etårig kandidatuddannelse på 60 point.

Masteruddannelsen i fysisk planlægning (60 point)

Blekinge Institute of Technology
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Sverige Karlskrona

Hvis du er interesseret i samfundsproblemer og det byggede miljø og ønsker at fremme dine bachelorstudier ved at specialisere dig i planlægning, er dette det rigtige program for dig!