MASTERSTUDIES

Master Byggeprojektledelse i Stockholm - Master Byggeprojektledelse

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Byggeprojekter er store virksomheder med mange bevægelige dele, og derfor har et helt studieområde været dedikeret til processen. Byggeprojektstyring, der kombinerer forretnings- og teknikprincipper, fokuserer typisk på områderne budget, tidsstyring og kvalitetssikring.

Sverige (Sverige) er den største af de nordiske lande, med en befolkning på 9,5 millioner ca. Det grænser Norge og Finland og er forbundet til Danmark via Øresundsbroen (Öresundsbron). Sverige har en stærk tradition for at være et åbent, men alligevel diskret land.

Som den største by i Sverige, Stockholm har over 1,3 millioner mennesker i byområdet. Byen består af flere øer, og det er hovedstaden i Sverige. Stockholm har over 10 universiteter og højere læreanstalter.

Master grad programmer i Byggeprojektledelse i Sverige, Stockholm. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Byggeprojektledelse, Stockholm Filter

Master i Fast ejendom og Byggeri Management

KTH Royal Institute of Technology
Ledelseskurser
Aug 2020
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Programmet fremmer kandidater til forskellige erhverv, der er relateret til ejendoms-, regerings- og bygningsstyringssektorerne. Programmet er RICS-akkrediteret, hvilket betyd ...

Læs mere