MASTERSTUDIES

Master Byggeprojektledelse i Taiwan - Master Taiwan

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

Ingeniører og fagfolk inden for byggebranchen med et øje for detaljer og en evne til deadlines kan finde disciplinen for byggeprojektledelse både interessant og nyttigt. Dette studieområde kombinerer elementer af forretning og konstruktion for at uddanne sig om principperne om projektorganisation, budget og mål.

Taiwan, officielt Republikken Kina, er en stat i Østasien og den første konstitutionelle republik i Asien. Taiwan har flere gode universiteter, hvoraf mange har udvekslingsaftaler med udenlandske universiteter, og disse er en god måde at opleve livet i Taiwan.

Master grad programmer i Byggeprojektledelse i Taiwan. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Byggeprojektledelse, Taiwan Filter

Mester inden for byggeri og ledelse

National Central University
Ledelseskurser
Sep 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Graduate Institute of Construction Engineering og Management blev grundlagt i 2001. Instituttet er det første af sin art i de offentlige universiteter i Taiwan. Det var tidlig ...

Læs mere