MASTERSTUDIES.DK

Find mastergrad i Byggeprojektledelse her!

En kandidatgrad kan være den overgang, en studerende gør for at opnå terminal uddannelse, eller det kan være det sidste trin i en akademisk karriere efter bachelorstudier. Disse kurser har tendens til at tage et sted mellem et til seks år, oftest to til fire.

Hvad er en kandidat i byggeprojektledelse? Disse grader er normalt rettet mod personer, der ønsker at forfølge en karriere som byggeleder, og som sådan indeholder ofte en blanding af teoretiske og praktiske kurser. Eksempler klasser kan omfatte risikostyring, fast ejendom, økonomistyring, bæredygtigt design og projektledelse praktikum kurser. På grund af den professionelle karakter af mange af disse programmer kan eleverne også finde, at deres klassekammerater er i stand til at give et væld af erfaringsmæssige viden, der kan træde i praksis straks efter eksamen.

Organisatoriske færdigheder, der er afgørende for en lederes succes, skærpes ofte i løbet af et kandidats program.Kendskab til finansiering og design kan også hjælpe eksisterende byggepersonale med at strømline deres virksomheder og bidrage til succesen af ​​deres organisationer.

Omkostningerne ved et program er en vigtig bekymring, når du overvejer dine muligheder. Kontakt dine valgte skoler direkte for at bekræfte, at du får de mest præcise undervisningstal.

Forvaltningen af ​​byggepladser og projekter omfatter ofte mange komplicerede bekymringer. For store bestræbelser er disse opgaver normalt fordelt mellem flere ledende fagfolk. Risikostyrere kan for eksempel arbejde for at udvikle sikkerhedsprotokoller, medarbejderpolitikker og forsikringsordninger for at minimere tabspotentialet og afbøde dets usandsynlige begivenhed. En kandidat til en kandidat i Construction Project Management-programmet kan også finde arbejde som konsulent, der hjælper investorer eller grupper med at bestemme muligheden for forskellige byggeriindsatser gennem en data-fokuseret tilgang og viden om de finansielle markeder.

At videreføre en uddannelse kan være nøglen til at låse op for potentialet i din byggerfaring. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

15 Resultater i Byggeprojektledelse Filter

MTech konstruktion teknik og ledelse

Manipal University Dubai
på universitet Fuldtid 2 år September 2020 Forenede Arabiske Emirater Dubai

Construction Engineering & Management-programmet sigter mod design, planlægning og styring af de kommercielle, industrielle og bolig infrastrukturprojekter. Dette program forberedt studerende til effektivt at lede og koordinere planlægning, budgettering, sikkerhed, beslutninger på stedet, tilgængelighed af materialer, juridiske aspekter af projektet, og mere.

Mester inden for byggeri og ledelse

National Central University
på universitet Fuldtid September 2020 Taiwan Hsinchu

Graduate Institute of Construction Engineering og Management blev grundlagt i 2001. Instituttet er det første af sin art i de offentlige universiteter i Taiwan. Det var tidligere Construction Engineering and Management Division ved Institut for Byggeri og Anlæg

Føreren af ​​projektledelse i byggeriet

Asian Institute of Technology
på universitet Deltid 1 år Kontakt skolen Thailand Bangkok Burma Yangon Vietnam Ho Chi Minh-byen Hanoi + 5 mere

Asian Institute of Technology fremmer den teknologiske udvikling og en bæredygtig udvikling i den asiatiske-Pacific regionen gennem videregående uddannelse, forskning og opsøgende. Etableret i Bangkok i 1959 har AIT blevet

MSc (Building) in Construction Project Management

University of the Witwatersrand
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år Kontakt skolen Sydafrika Johannesburg + 1 mere

Mester i byggepraksis

Bond University
på universitet Fuldtid 72 uger Januar 2020 Australien Robina

Dette program dækker en bred vifte af emner inden for byggeri praksis med fokus på ledelse og levering af komplekse byggeprojekter.

Mester i byggepraksis (professionelle)

Bond University
på universitet Fuldtid 92 uger Januar 2020 Australien Robina

Master of Construction Practice (Professional) dækker en bred vifte af emner inden for byggepraksis med fokus på ledelse og levering af komplekse byggeprojekter.

Mester i fast ejendom og byggeledelse

KTH Royal Institute of Technology
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Sverige Stockholm

Programmet forbereder kandidater til de forskellige erhverv i forbindelse med ejendoms-, regerings- og byggesektoren. I 2015 blev programmet tildelt en RICS-akkreditering, hvilket betyder, at programmet svarer til de højeste standarder inden for fast ejendom uddannelse.

MTech i konstruktionsledelse (forskningsbaseret)

University of Johannesburg
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år Januar 2020 Sydafrika Johannesburg + 1 mere

Denne kvalifikation er beregnet til at gøre det muligt for kandidater at anvende integreret teknisk viden / færdigheder og avanceret analyse og problemløsning til særlig specialisering inden for byggeri, ejendom og relaterede felter gennem involvering i et anvendt forskningsprojekt.

Kandidatgrad i bæredygtige byggeprojekter

ITESO - Universidad Jesuita de Guadalajara
på universitet Fuldtid 4 semestre August 2020 Mexico Tlaquepaque

Kandidatgraden i bæredygtige bygningsprojekter er rettet mod fagfolk, der er interesseret i at reducere miljøpåvirkningen af bygningsdesign og konstruktion ved at formulere vurderinger, identificere kritiske problemer og foreslå omfattende løsninger, der tager hensyn til den fysiske, økonomiske og sociale kontekst.

Master i Byggeledelse

Ho Chi Minh City University of Technology
på universitet Fuldtid 2 år September 2020 Vietnam Ho Chi Minh-byen

Vietnam har udviklet sig hurtigt i løbet af det sidste årti, men infrastruktursystemet til dagliglivet og produktionen af Vietnam er utilstrækkeligt, hvilket kræver høj kvalitet på arbejdsstyrken på byggepladser med væsentlige færdigheder, især ledelsesmæssige færdigheder, når Vietnam deltager i ASEAN Economic Community (AEC) ).

Master of Construction Management / Executive Master of Construction Management

University of Miami: School of Architecture
på universitet Fuldtid Deltid 3 semestre August 2020 USA Miami + 1 mere

Master of Construction Management (MCM) er et tværfagligt 36-credit-program og åbent for kandidater fra Arkitektur, Engineering og Construction relaterede programmer. Læreplanen vil udvide uddannelsesmæssige og karrieremuligheder for studerende. Formel viden og erfaring inden for projekt- og byggestyring er højt efterspurgt af arkitekt- og ingeniørfirmaer, byggefirmaer og ejendomsudviklere.

Master BIM Manager

Politecnico di Milano - Master School F.lli Pesenti
på universitet Online Fuldtid Marts 2020 Italien Milano

Dette masterkursus tilbyder avanceret træning for BIM-ledere, som vil lære at håndtere integrerede projekter af alle slags og størrelser. Kurset giver en dybdegående forståelse af reglerne, databehandling og nøgleroller i BIM-miljøet og vil derefter komme ind i mange praktiske applikationer.

Master i kontrakt, krav og forsinkelse i byggearbejder

Politecnico di Milano - Master School F.lli Pesenti
på universitet Online Fuldtid 550 timer Kontakt skolen Italien Milano + 1 mere

Mesteren vil tilbyde mulighed for et stadium (550 arbejdstimer) i et kendt firma: Mange store entreprenører, ingeniørfirmaer og producenter har allerede bekræftet os for at være yderst interesseret i at ansætte teknikere udstyret med de sætte færdigheder, som Mesteren vil levere.

Master i Byggeri og Management

Stevens Institute of Technology - Graduate Studies
på universitet Online Fuldtid Deltid 2 år Kontakt skolen USA Hoboken + 2 mere

Få stærke færdigheder inden for både byggekonstruktion og business management og forberede sig på at lede mega-projekter rundt om i verden.

Master of Construction Management

University of Texas Arlington
på universitet Online Fuldtid Deltid 2 - 3 semestre Kontakt skolen USA Arlington + 2 mere

Master of Construction Management grad er et tværfagligt program fokuseret på forvaltning af byggeprojekter. Det omfatter valgfrie kurser inden for arkitektur, forretning og ledelse. Denne kandidatgrad er primært designet til ansøgere med en bachelorgrad i civilingeniør, men studerende med forskellige bachelor discipliner kan komme ind i programmet ved at tage tildelt leveling kurser.