Master Byggetjenester i Bulgarien - Master Bulgarien

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.Bulgarien har eksisteret i mere end 13 århundreder i Europa, der forbinder Øst og Vest. Internationale studerende let passer ind i bulgarske kulturelle samfund og nyde et liv fuld af spænding… Læs mere

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Bulgarien har eksisteret i mere end 13 århundreder i Europa, der forbinder Øst og Vest. Internationale studerende let passer ind i bulgarske kulturelle samfund og nyde et liv fuld af spænding, sjov og kreativitet.

Master grad programmer i Byggetjenester i Bulgarien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
European Polytechnical University
Pernik , Bulgaria

Genopbygning og modernisering betragtes i sammenhæng med holdbarhed, pålidelighed og forbedrede driftsparametre mikroklimaet for energieffektivitet.

Genopbygning og modernisering betragtes i sammenhæng med holdbarhed, pålidelighed og forbedrede driftsparametre mikroklimaet for energieffektivitet. -
Ledelseskurser
Fuldtid
3 semestre
Engelsk
Oktober 2020
på universitet