MASTERSTUDIES.DK

Find mastergrad i Byggetjenester her!

En kandidatuddannelse er typisk tjent efter afslutningen af ​​bachelor kursusaktiviteter. Disse højt specialiserede undersøgelser kan typisk være afsluttet i et par år, selv om nogle programmer tage et år eller mindre at fuldføre.

Hvad er en Master i Building Services? Building Services er et bredt felt, der indeholder elementer af elektrisk og maskinindustrien og den offentlige sundhed. Kandidatuddannelse er ofte højt specialiserede, så de studerende ofte vil vælge et fokusområde fra emner som design, materialer sourcing eller projektledelse. Kurserne kan omfatte brandvisnings- og forebyggelse, lynbeskyttelse, og elforsyning og distribution. Studerende vil lære at forbedre de nuværende bygninger og metoder, der kan anvendes til opførelse af nye strukturer.

Fordelene oplevet når tjene en kandidatgrad nydes af mange studerende. Studerende vil lære en række færdigheder, som kan anvendes på arbejdspladsen.På grund af de meget praktiske elementer i denne grad kan det føre til lukrative beskæftigelse.

Omkostningerne ved en Master i Building Services vil afhænge af, hvor du tjene din uddannelse og den type institution, der udsteder det. En master 's kan typisk være tjent i løbet af kort tid, hvilket påvirker omkostningerne. Hvert program vil have varierende omkostninger, så kontakte skolen direkte for mere information.

Opvarmning, ventilation og aircondition, el-teknik og konstruktion er alle brancher, der kan have muligheder for studerende, der har tjent en Master i Building Services. Karriere inden for disse områder er ofte lukrative og tilbyde mulighed for avancement; nogle vil også omfatte mulighed for at rejse til udlandet. Nogle jobs kunne omfatte tilsyn struktur konstruktion, design og udvikling af elektriske systemer, og energibesparende metoder til byggeri.

Hvis du er klar til at fremme din karriere og lære spændende oplysninger om dit område, ansøge om en kandidatuddannelse i dag. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

8 Resultater i Byggetjenester Filter

Mester i renovering af bygninger og faciliteter

European Polytechnical University
på universitet Fuldtid 3 semestre Oktober 2019 Bulgarien Pernik

Genopbygning og modernisering betragtes i sammenhæng med holdbarhed, pålidelighed og forbedrede driftsparametre mikroklimaet for energieffektivitet.

Føreren af ​​det byggede miljø på huset (MBE boliger)

University of the Witwatersrand
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år Februar 2020 Sydafrika Johannesburg + 1 mere

MBE Boliger grad indgreb med boligspørgsmål fra en tværfaglig, internationalistisk perspektiv. Dens kurser udforske teoretiske, begrebsmæssige, sociale, tekniske, ledelsesmæssige, juridiske, økonomiske og planlægningsmæssige aspekter af boliger, både i politik og i praksis. Gennem en omfattende forskning komponent, er de studerende får mulighed for at kritisk udforske et bestemt aspekt af deres interesse i boliger.

Masters - opførelse af højhuse og lange span bygninger

Northern (Arctic) Federal University
på universitet Fuldtid 6 år September 2020 Rusland Arkhangelsk

Design og konstruktion af høje bygninger og lang span strukturer - det er et særligt område for byggeri, er fundamentalt forskellig fra konstruktion

Master i bæredygtigt byggeri

Universidade da Coruña
på universitet Fuldtid 1 år September 2020 Spanien En Coruña

Master i bæredygtigt byggeri (Mues) er en officiel studieforløb på et år, der har til formål at uddanne fagfolk inden for bæredygtighed.

Master BIM ansøgte til bygningen

Structuralia
Online Fuldtid 1 år Kontakt skolen Spanien Spanien Online Mexico Buenavista Chile Santiago Colombia Bogotá Guatemala Guatemala City + 8 mere

Skab dig selv med Structuralia , den førende træningsskole i den spansktalende verden inden for byggeri, infrastruktur, energi og teknik.

Master of Engineering Ledelse i High Performance Buildings

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
på universitet Fuldtid 12 måneder Februar 2021 Canada Vancouver

Master of Engineering Leadership (MEL) i High Performance Buildings er designet til ingeniører og arkitekter, der ønsker at gøre en forskel i bygningssektoren.

Kandidatuddannelsen i Varme og Energiteknik

South Ural State University
på universitet Fuldtid 2 år September 2020 Rusland Chelyabinsk

Formålene med faglig aktivitet: termiske og atomkraftværker, energiforsyningssystemer for virksomheder, genstande af mindre kraft, installationer, systemer og komplekser af høj temperatur og lav temperatur teknologi; damp- og varmtvandskedler til forskellige formål; reaktorer og dampgeneratorer af atomkraftværker damp- og gasturbineaggregater, kombinerede cykler og gasturbiner.

Mester energieffektivitet byggesystemer

Technical University of Civil Engineering Bucharest
på universitet Fuldtid 2 år September 2020 Rumænien Bukarest

Efter den første cyklus af undersøgelser (licens), Master "Energieffektivitet af byggesystemer," tilføjer EEITB ingeniører færdigheder, dybdegående viden på centrale områder inden for forskning, der er udviklet i vores fakultet: energineutrale bygninger, komfort i indendørs miljøer, adfærd tekniske bygningsinstallationer (ventilation, opvarmning, køling, pakning enhed af luften, elektriske, belysning, sanitet, automatisk styring, akustik, luftforurening og filtrering, vedvarende energikilder).