MASTERSTUDIES.DK

Find de bedste Bygningsvedligeholdelse her!

Efter afslutning af en bachelorgrad, kan eleverne videreføre deres uddannelse ved at opnå en kandidatgrad. Selv om det kan tage to eller flere år at fuldføre, kan den ekstra avancerede uddannelse give den studerende mulighed for at specialisere sig i et foretrukket studieområde.

Hvad er en Master i Bygningsvedligeholdelse? Da innovativ teknologi fortsat integreres i byggedesign, kan denne avancerede grad give kandidater med de oplysninger, der er nødvendige for at opretholde sunde, energieffektive bygninger. Udover at studere bæredygtige arkitektoniske designelementer, kan eleverne også bruge tid på at fokusere på, hvordan mennesker interagerer med bygningsmiljøer, hvilket maksimerer sundhed og komfort for beboerne. Andre kurser inden for graden kan fokusere på regeringsregulering, byggekoder og miljøpåvirkninger.

Kandidater lærer ofte at maksimere udførelsen af ​​bygningskomplekser, herunder at tilføje opgraderinger til bygninger, der ikke oprindeligt var designet til ressourceeffektivitet. De kan skærpe skriftlige og verbale kommunikationsevner og evnen til at forklare komplekse tekniske detaljer til regulatorer eller andre interesserede parter, der ikke har teknisk baggrund.

Udgifterne til at fuldføre en postgraduatgrad kan variere afhængigt af uddannelsens længde, skolelokation, typer af indhold, der tilbydes, og om klasser tages på campus eller eksternt. Omkostningerne kan også påvirkes afhængigt af skolens omdømme i det valgte fagområde.

Kandidater kan blive kommercielle ejendomsadministratorer, ledende bygningsingeniører eller vedligeholdelsesdirektører for individuelle bygninger til sprawling komplekser med multi-brug strukturer, der omfatter forskellige teknologier. Andre vælger at være konsulenter med arkitektoniske eller ingeniørfirmaer, der specialiserer sig i nybyggeri eller renoveringsprojekter. Når de kombineres med en interesse i business management, kan kandidater blive ejere og administrerende direktører i deres egne arkitektoniske eller ingeniørfirmaer. Med en interesse i at arbejde i den offentlige sektor kan kandidater indgå i regeringsbygningsafdelinger som ledende analytikere, regulatorer eller complianceadministratorer.

Graduate grader kan optjenes personligt, online eller i kombination med praktikophold og studerende rådgivning muligheder. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

1 Resultater i Bygningsvedligeholdelse Filter

Mester i renovering af bygninger og faciliteter

European Polytechnical University
på universitet Fuldtid 3 semestre Oktober 2019 Bulgarien Pernik

Genopbygning og modernisering betragtes i sammenhæng med holdbarhed, pålidelighed og forbedrede driftsparametre mikroklimaet for energieffektivitet.