Find dit Master-program i Byplanlægning i Oceanien her!

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.Oceanien består af øer i det sydlige, vestlige og centrale Stillehav, herunder Melanesien, Mikrones… Læs mere

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Oceanien består af øer i det sydlige, vestlige og centrale Stillehav, herunder Melanesien, Mikronesien og Polynesien. Udtrykket er undertiden udvidet til at omfatte Australien, New Zealand og Malay Archipelago.

Masters Degree i Byplanlægning i Oceanien. Få alle mester i Byplanlægning information og kontakte skolen i Oceanien direkte!

Minimer
Western Sydney University
Sydney, Australien +7 Mere

Master of Urban management og planlægning har til formål at give dig den legat, færdigheder og viden til at løse klodens stadig mere kompleks urbane verden.

Master of Urban management og planlægning har til formål at give dig den legat, færdigheder og viden til at løse klodens stadig mere kompleks urbane verden. -
Ledelseskurser
Fuldtid
Deltid
Engelsk
på universitet