Filter
Kandidatgrader
Canada Nova Scotia Studietype: alle Hastighed: alle

Find din Master i Nova Scotia her!

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Efter at tjene en bachelorgrad, mange studerende vælger at øge deres erfaring og uddannelse ved at forfølge en Master. En Master kan tage omkring to år at tjene, og der er programmer, der tilbydes på mange forskellige områder, så de studerende kan finde en vægt, der virker for dem og deres mål.

 

Canada er et nordamerikansk land, der består af ti provinser og tre territorier. Beliggende i den nordlige del af kontinentet, det strækker sig fra Atlanterhavet til Stillehavet og mod nord ind i det Arktiske Ocean.

Mastergrad Nova Scotia Få din Master fra de bedste business schools og universiteter i Nova Scotia. Find din kandidatgrad i Nova Scotia her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

NSCAD University - Nova Scotia College of Art and Design

The Master of Design er en et-årigt program. I løbet af tre semestre, der begynder i maj hvert år, tager eleverne 42 point af foreskrevne Studio og Liberal Arts and Scien ... [+]

Master i Design

&nbsp

The Master of Design er en et-årigt program. I løbet af tre semestre, der begynder i maj hvert år, tager eleverne 42 point af foreskrevne Studio og Liberal Arts and Sciences kurser og fuldføre en kandidat afhandling / grad projekt. Hovedvægten i programmet er på praksis-ledede forskningen og dermed hver studerendes grad projektet vil være en, der fokuserer på ny viden opnået gennem refleksiv praksis. Studerende vil præsentere deres forskning gennem deres design arbejde, ledsaget af en udvidet skriftlig opgave, ved en offentlig præsentation, og under passende omstændigheder i en gruppe udstilling.

[-]
Canada Halifax Regional Municipality Hamilton
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Aeres University of Applied Sciences

Aeres University of Applied Sciences tilbyder en Master i Agribusiness Development for bachelor kandidater eller unge professionelle. ... [+]

Master i Agribusiness Development

Aeres University of Applied Sciences tilbyder en Master i Agribusiness Development for bachelor kandidater eller unge professionelle.

Internationale selskaber i fødevaresektoren i stigende grad nødt fagfolk kvalificerede i forandringsledelse, som kan handle lokalt og tænke globalt. Alle kandidater fra denne Master program vil have første hånd viden om forandringsprocesser i en erhvervsmæssig sammenhæng uden for deres egen afdeling og vil have erhvervet værdifuld indsigt i forskellene i international business kulturer og arbejde etik og den rolle, de kan spille for at beskæftige sig med disse spørgsmål i forandringsprocesser. Disse mennesker bringer videnskaben om livet til udøvelse af mad.... [-]

Canada Halifax Regional Municipality
September 2019
Engelsk,Hollandsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk