Deltid MBA, Kandidatuddanning i Canada, Gatineau

Kandidat

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Efter at tjene en bachelorgrad, mange studerende vælger at øge deres erfaring og uddannelse ved at forfølge en Master. En Master kan tage omkring to år at tjene, og der er programmer, der tilbydes på mange forskellige områder, så de studerende kan finde en vægt, der virker for dem og deres mål.

 

Canadierne lægger stor vægt på at lære, og har udviklet en første-satsen uddannelsessystem med høje standarder. Ikke alene Canada giver et sikkert, rent miljø, men det har konsekvent været rangeret som en af ​​verdens bedste steder at bo i form af livskvalitet ved FN.

Deltid Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Canada, Gatineau. Kontakt skolen her!

Læs mere

Project Management Masters

Université Du Québec En Outaouais UQO
på universitet Deltid September 2018 Canada Gatineau Saint-Jérôme

Denne kontrol er udviklet til folk, der ønsker at styre sagkyndigt projekter af forskellige typer og størrelser. Ledere fra dette program vil være i stand til at udvikle projekter, der er skræddersyet til specifikke sammenhænge og håndtere dem inden for de begrænsninger. [+]

Denne kontrol er udviklet til folk, der ønsker at styre sagkyndigt projekter af forskellige typer og størrelser. Ledere fra dette program vil være i stand til at udvikle projekter, der er skræddersyet til specifikke sammenhænge og håndtere dem inden for de begrænsninger.

Således efter undersøge muligheden for disse projekter, vil de være i stand til at gennemføre den mest hensigtsmæssige strategi for at opnå dem. Takket være de planlægningsværktøjer, de har integreret i deres praksis, at disse ledere sikre, at målene, både økonomiske og organisatoriske, vil blive nået. Kompetent i forvaltningen af ​​de menneskelige ressourcer, vil de også hold op med folk i stand til at sikre projektets succes.... [-]


Master Of Social Development Studies

Université Du Québec En Outaouais UQO
på universitet Deltid September 2018 Canada Gatineau Saint-Jérôme

Dette tværfaglige kursus er for kandidater, der ønsker at give redskaber til at blive professionelle og udvikle ledere i stand til at identificere aktuelle udfordringer og foreslå innovative løsninger. [+]

Dette tværfaglige kursus er for kandidater, der ønsker at give redskaber til at blive professionelle og udvikle ledere i stand til at identificere aktuelle udfordringer og foreslå innovative løsninger.

De vil blive bekendt med de vigtigste teorier om udvikling og med problemstillinger, udfordringer, løsninger og begrænsninger udvikling. De uddybe deres forståelse af de mange dimensioner, der interagerer på udvikling af lokalsamfundet og territoriale dynamik.

Desuden vil de udvikle deres evne til at analysere sociale relationer og menneskelige handlinger, relationer til miljø og sociale strukturer i de områder. Studerende også mestrer de forskellige teknikker til forskning og specifikke tiltag til udvikling. Efter deres uddannelse, vil de have erhvervet det teoretiske og metodiske nødvendige viden til at forstå og handle på udvikling og andre steder.... [-]