Find de bedste Cellebiologi i Spanien her!

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter r… Læs mere

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Cellebiologi i Spanien. Få alt information om Cellebiologi og kontakte skolen direkte her.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
PhD
Universidade da Coruña
A Coruña, Spanien

Master giver en akademisk uddannelse, der tillader en specialisering, efter at have opnået graden af ​​adgang for eksperimentelle eller sundhedsvidenskab.

Master giver en akademisk uddannelse, der tillader en specialisering, efter at have opnået graden af ​​adgang for eksperimentelle eller sundhedsvidenskab. -
Ledelseskurser
Undervisning både online og på universitetet
Fuldtid
Engelsk, Spansk
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here