Deltid MBA, Kandidatuddanning i Chile, Talca

Kandidat

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

Brugskunst er afgørende for at gøre tiltalende design på alle livets områder. Uden dem ville verden være utrolig kedeligt. En Master i Anvendt Kunst giver dig en dybere forståelse af brugen af ​​kunst i disse praktiske områder.

Chile er et vokset både som en undersøgelse i udlandet og ferie destination. Chile er blevet en vigtig destination for studerende fra hele verden, der ønsker at fortsætte eller fremme deres uddannelse.

Deltid Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Chile, Talca. Kontakt skolen her!

Læs mere

Masters I Matematikundervisningen

Universidad Católica del Maule
på universitet Deltid 4 semestre February 2019 Chile Talca Curico + 1 mere

Ved udførelsen læreprocessen, det er i stand til at løse forskellige situationer, teamwork, bly studiegrupper, refleksion og pædagogisk planlægning, der tager sigte på uddannelse studerende til at producere didaktiske situationer, udvikle undervisningsmateriale, designe og udvikle uddannelsesprojekter med en kritisk holdning i den videnskabelige, sociale og kulturelle. [+]

Generel baggrund:

nævner:

Undervisning Matematik i Basic Education Undervisning Matematik i Secondary Education Matematikundervisningen i videregående uddannelse.

Modalitet klasseværelse og blended learning. Mødested: Campus San Miguel de Talca. Dag: Dag og aften. Engagement: Delvis. Varighed: fire akademiske semestre. Pladser: 20 Program Type: Akademisk Udført siden: 2008 Akkreditering: Seks år (fra april 2013 til april 2019) Program Director: Dr. María Aravena Díaz / maravenadiaz@gmail.com

Dirigido en:

Lærere kandidater og / eller kandidater.

Adgangskrav: ... [-]

Herres I Datalogi

Universidad Católica del Maule
på universitet Deltid 4 semestre April 2018 Chile Talca

Programmets hovedformål er at danne avancerede menneskelig kapital i datalogi. Det forventes at opgradere, altid fra en kristen tilgang har færdigheder til at udføre både teoretisk og anvendt i området datalogi forskning af. [+]

Generel baggrund: Undersøgelse tilstand :. Mødested: Campus San Miguel de Talca. Dag: Dag og aften. Engagement: Delvis. Varighed: fire akademiske semestre. Kvoter: 15 Program Type: Academic. Udført siden: 2011 Akkreditering: Fire år (fra December 2015 til december 2019) Dirigido en:

Ansøgeren skal have en bachelorgrad i datalogi (bachelor eller tilsvarende) eller en professionel grad ledsaget af en høj grad af faglig praksis med speciale i it og informationsteknologi.

Adgangskrav:

Ansøgeren skal indsende en portefølje med følgende dokumenter:

Student udfylde denne formular. Fotokopi af identitetskort. Fødselsattest. CV. Cover brev om optagelse i programmet. Noter koncentration bachelor behørigt bekræftet. To breve af anbefaling fra akademikere med mindst kandidatgrad angiver ansøgerens evne til at forfølge studier. bekræftet fotokopi af certifikatet for bachelorgrad. bekræftet fotokopi af certifikatet for faglige kvalifikationer. To billeder pas-størrelse, med kortnummer inkluderet. ... [-]