MASTERSTUDIES.DK

Master Computerkunst i Barcelona - Master Computerkunst

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Computer kunst er et fint område for undersøgelse for dem, der ønsker at bruge deres kunstneriske færdigheder til at skabe en mangeårig karriere. Disse kurser lære de studerende at arbejde med ny teknologi og til at finpudse deres arbejde til en professionel kant for at gøre det egnet til videospil, film, reklamer og meget mere.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Som den 2. største by i Spanien, er Barcelona hovedstaden i Catalonien provinsen. Det har over 4 millioner indbyggere. Det er en levende by, der er vært tusindvis af turister årligt. Det er hjemsted for universitetet i Barcelona blandt andre.

Master grad programmer i Computerkunst i Spanien, Barcelona. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

14 Resultater i Computerkunst, Barcelona Filter

Herres i webdesign

Bau Design College of Barcelona
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Spanien Barcelona

I et samfund, hvor der udskrives på papir bliver mindre almindelige hver dag, og hvor indholdet er mest tilbøjelige til at blive modtaget via skærme, er der et stigende behov for fagfolk fra den grafiske sektor for at give en nem at bruge, ansvarlig og attraktiv respons til de udfordringer, som brugerne af online-platforme.

Masters - avanceret interaktivt design: Web og digital publicering

Idep Barcelona
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Spanien Barcelona

I den digitale tidsalder, hvor næsten alt indhold er givet til os gennem en sigte, har de skabt en lang række grafiske løsninger blandt hvilke hjemmesider har været indtil for nylig den mest populære.

Kandidatgrad i bevægelse grafik design

Bau Design College of Barcelona
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Spanien Barcelona

The Masters i Motion Graphics Design 60 ECTS opnås ved at gennemføre to ph.d.-grader 30 ECTS hver. Disse postgraduate kurser kan tages i et akademisk år eller i forskellige akademiske år.

Master i Design for Virtual Reality

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona
på universitet Fuldtid 6 måneder Januar 2020 Spanien Barcelona

Immersive Design ændrer de digitale oplevelser og måden vi lærer og skaber. Virtual reality-miljøet har brug for en tværfaglig fagmand, der er i stand til at designe kreativt indhold og erfaringer, kommunikere og styre projekter til nye immersive teknologier og nå publikum ved hjælp af historiefortælling og audiovisuelle fortællinger. Master i Design for Virtual Reality forbereder en ny generation af designere, som forstår det teknologiske landskab og har en kreativ vision om design af oplevelser og løsninger.

Mester i multi-device webdesign og programmering

Escuela Superior de Diseño de Barcelona
Online Fuldtid 12 måneder Kontakt skolen Spanien Barcelona

Domina ethvert middel, således at budskabet når brugeren optimalt tilpasset til hver af enhederne.

Mester i multi-enhed webdesign

Escuela Superior de Diseño de Barcelona
Online Fuldtid 12 måneder November 2019 Spanien Barcelona

Programmet giver den viden til at forstå og imødekomme behovene, teknologi og muligheder for hvert projekt.

Master i webdesign. UX, UI og prototypefremstilling

Seeway - Barcelona
på universitet Deltid 9 måneder Oktober 2019 Spanien Barcelona

Master i webdesign Seeway forbereder dig til at tage udfordringen af ​​den digitale designer og faglige resultater, der opfylder behovene hos kunder og slutbrugere. Du fordybe dig i et miljø med førsteklasses fagfolk og en fuldt praktisk metode.

Master Digital Animation 2D

Seeway - Barcelona
på universitet Fuldtid 9 måneder Oktober 2019 Spanien Barcelona

2D animation er kunsten at traditionelle animation. Vi går et skridt videre llevándonosla de digitale verden takket være nye værktøjer og teknikker, der findes på markedet, hvilket giver os mulighed for at give mere liv og bevægelse til vores figurer og objekter i 2D-animation.

Master i Motion Graphics Design

Seeway - Barcelona
på universitet Deltid 9 måneder Oktober 2019 Spanien Barcelona

Med udviklingen af ​​nye teknologier har øget tilstedeværelsen af ​​fuld skærm nødvendige elementer kraftfuld og spændende indhold. På dette tidspunkt er det fornuftigt Master i Motion Graphics Design af Seeway programmet kredser den særlige betydning af bevægelse i overførsel af information og tilbyder en praktisk tilgang til at samle den nyeste teknologi levende billeder, dens design, typografi og audiovisuelle værker.

Master i karakteranimation

Seeway - Barcelona
på universitet Deltid 9 måneder Oktober 2019 Spanien Barcelona

Tegn animation er et erhverv, der baserer sin hemmelige sjæl og give liv til livløse elementer priori. Denne evne er, hvad der genererer en jernbaneforbindelse mellem den animerede karakter og offentligheden.

Master i 3D Animation og VFX

Seeway - Barcelona
på universitet Deltid 9 måneder Oktober 2019 Spanien Barcelona

I Master of 3D Animation og VFX vil du opdage, at linjen mellem ægte billeder og kunstigt genereret indhold bliver finere både i traditionelle film og i animerede film.

Master i Visual Effects for Cinema

ESCAC - Escuela superior de Cinema y Audivisuales de catalunya
på universitet Fuldtid 2 semestre Kontakt skolen Spanien Barcelona

Master i Visual Effects tilbyder en omfattende, kreativ og teknisk uddannelse. Det giver både praktiske og formelle baser, der skal indsættes i verden af ​​visuelle effekter af digital produktion.

Master i 3D kunst, animation og VFX til videogame og biograf (Barcelona)

CEV - Escuela Superior de Comunicación, Imagen y Sonido
på universitet Fuldtid 1200 timer Oktober 2019 Spanien Madrid Barcelona + 1 mere

Bliv en sand specialist i videospil, animation, kunst og 3D-biograf. Denne mester vil tage dig for at øge dine evner for at lære at skabe modellerede, teksturerede og endeløse digitale illustrationer. Du vil vide, hvordan du implementerer al viden gennem professionelle produktioner inden for branchen. Denne grad undervises udelukkende i spansk.

International Master i Animation 2D / 3D

L'Idem Barcelona
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Spanien Barcelona

Vores mål er at give eleverne viden og stimulere animationsfilmens evner til at opnå specialisering som animatorer med en solid og effektiv teknik. På samme måde er der en vision om animationsfartøjet som kunst og / eller industri, der anvender de traditionelle animationsværktøjer og dets tilpasning til nye digitale teknologier.