Filter
Kandidatgrader
Studietype: alle Hastighed: alle

Find mastergrad i Creative Arts her!

Studerende, der søger at forbedre deres karrieremuligheder, skifte til et andet felt eller blot opnå personlig opfyldelse kan opnå en kandidatgrad. Mange institutioner tilbyder fuld tid og deltid programmer.

Hvad er en kandidat i kreativ kunst? Der er en bred vifte af master 's programmer, der fokuserer på at forbedre individernes kunstneriske evner, herunder maleri, tegning, skrivning, fotografering og skuespil. Uanset hvilket område en studerende beslutter sig for at komme ind, kan han eller hun forvente en grundig undersøgelse for at finjustere deres disciplin. Studerende kan studere historiske tidspunkter for kunstbevægelser og forskellige teknikker til at gennemføre projekter eller udvikle en portefølje. Mange programmer tilbyder praktikophold, hvor eleverne kan få en meningsfuld livserfaring.

Studerende, der gennemfører dette program, får tilfredshed med at forbedre deres kritiske tænkning, problemløsning og teamsamarbejdsfærdigheder.De lærer at skabe meningsfuldt arbejde, samt hvordan man effektivt kan arbejde sammen med andre, hvilket kan være meget værdifuldt i mange brancher.

Udgifterne til en Master i kreativ kunst afhænger af institutionen. Programmets længde kan variere drastisk, fra et år til flere år. Det anbefales, at eleverne kontakter et institutions administrationskontor for at se om omkostningerne opfylder deres budgetter.

Kandidater fra en kandidat i kreativ kunst forlader med en forbedret evne til at udføre deres kunstneriske håndværk. Mange kan styre hold eller endda starte organisationer. Nogle bliver professionelle kunstnere, der sætter deres arbejde til salg online eller i butikker. Andre er rekrutteret i organisationer for at blive professionelle fotografer, forfattere, grafiske designere eller ordførere. Undervisning i offentlige og private universiteter eller gymnasier er også en populær vej; Andre beslutter at tilbyde privatundervisning på en-til-en.

Der er mange muligheder for at opnå denne grad tilgængelig over hele verden.For at komme i gang, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

3 Resultater i Creative Arts

Victoria University of Wellington

Skær dine samarbejdsvillige, kreative og forretningsmæssige evner som praktiserende kunstner over et intensivt 12-måneders program. Victoria's Master of Fine Arts (Creati ... [+]

Oversigt

Skær dine samarbejdsvillige, kreative og forretningsmæssige evner som praktiserende kunstner over et intensivt 12-måneders program. Victoria's Master of Fine Arts (Creative Practice) er en industri-fokuseret, praktisk grad, der kan hjælpe dig med at opbygge nye kontakter og netværk i Wellingtons kreative industrier.

Du vil drage fordel af vores hovedstads beliggenhed og studere på Victoria's Kelburn campus-plus vores film- og musikprogrammer kommer til at bruge et nyt målrettet udstyr på Miramar Creative Center.

Øvelsesmuligheder

MFA (CP) omfatter et kreativt projekt, hvor du vil blive mentoriseret til at gennemføre arbejde, der viser dine evner og opfordrer dig til at skubbe grænser i dit felt.... [-]

New Zealand Wellington
March 2020
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Technology Sydney

Master of Creative Arts (Forskning) er generelt beregnet til personer med erhvervserfaring i medier og kreativ kunst, der ønsker at gennemføre kreativ forskning, der invo ... [+]

Kurset giver en mulighed for dem, der søger at udvikle specifik viden, forskning og kreative færdigheder, der er relevante for de kreative industrier, der opstår lokalt og internationalt.

Karrieremuligheder omfatter stillinger i de kreative industrier.

[-]
Australien Sydney
January 2020
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universal Arts School

Digital skulptur ekstreme. Lær at arbejde i "Sculpting" -tilstand for at skabe de mest komplekse og detaljerede 3D-modeller på markedet. Du kan bruge dette kraftfulde pro ... [+]

Digital skulptur ekstreme.

Lær at arbejde i "Sculpting" -tilstand for at skabe de mest komplekse og detaljerede 3D-modeller på markedet. Du kan bruge dette kraftfulde program alene eller kombinere det med andre 3D-pakker, der implementerer skabelsens kraft eksponentielt.

Hvem er det til?

Det er rettet mod både fagfolk på området og mennesker, der ønsker at opbygge en professionel karriere inden for Digital Sculpting og CGI Production. Med denne træning får man professionelt arbejde med Zbrush som kunstner (biograf, videospil, shorts, reklame osv.). Der er ingen forudsætninger, du starter på niveau 0 og det er beregnet til alle målgrupper.

Software

ZBRUSH - SUBSTANCE PAINTER - MARVELOUS DESIGNER - MARMOSET - XNORMAL - TOPOGUN - PHOTOSHOP - MAYA o 3DSMAX.... [-]

USA Los Angeles Spanien Valencia
September 2019
Fuldtid
på universitet
Online
Læs mere på dansk