Deltid MBA, Kandidatuddanning i Cypern, Larnaca

Kandidat

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

En Master er et kandidat-niveau akademisk program, der tager omkring to år uden en bachelorgrad til at modtage. Master tilbydes i mange forskellige specialer, og afhængigt af skolen, kan de også blive tilbudt online eller personligt. Optjening en Master kan medføre øgede jobmuligheder for kandidater.

 

 

Cypern har en subsidieret og de studerende-venlige videregående uddannelser. Det har tre offentlige og fire private universiteter. Regeringen universiteter er University of Cyprus, Open University of Cyprus og Cypern University of Technology. Landet har et internationalt samfund dermed sprogbarriere måske ikke være en udfordring for de studerende.

Deltid Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Cypern, Larnaca. Kontakt skolen her!

Læs mere

M.P.A. – Master of Public Administration

Unicaf University (ZM)
Undervisning både online og på universitetet Deltid Åben tilmelding Cypern Larnaca Cypern Online

[+]

Online og gennem Understøttet Open Learning

Adgangskrav pathway UU-MPA-7080 Forskningsprojekt [-]