Master Datalogi i Bahrain - Master Bahrain

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer. Som det datalogiske fagområde blev mere og mere udbredt, mange havde deres tvivl, at dette fagområ… Læs mere

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Som det datalogiske fagområde blev mere og mere udbredt, mange havde deres tvivl, at dette fagområde ville fortsætte. Det var først i 1950'erne, at datalogi begyndte at blive observeret som en legitim videnskab blandt akademikere. Det er takket være IBM mærke, at dette blev en del af de vigtigste-stream kultur.

Bahrain, officielt Kongeriget Bahrain er en lille ø land beliggende nær den vestlige kyster i den Persiske Golf. Det er en øgruppe, med den største ø bliver Bahrain Island ved 55 km lang med 18 km bred.

Master grad programmer i Datalogi i Bahrain. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
University of Strathclyde Business School
Glasgow, Det Forenede Kongerige +4 Mere

Vores MSc i data analytics er designet til at skabe afrundede data analytics problemløsere.

Vores MSc i data analytics er designet til at skabe afrundede data analytics problemløsere. -
MSc
Fuldtid
Deltid
12 måneder
Engelsk
på universitet