Fjernundervisning Master - Design i USA

Fjernundervisning Master - Design i USA

Design

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Der er behov for Dygtige design fagfolk i mange organisationer til værktøj brugerdefinerede løsninger til almindelige problemer. Fordi designområdet omfatter en bred vifte af miljøer og applikationer, er der behov for specialister i små virksomheder, store selskaber, uddannelse, non-profit, og regeringen.

 

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Fjernundervisning Master grad programmer i Design i USA. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere

MicroMasters Program i Design Thinking (Rochester Institute of Technology)

edX
Online 30 uger January 2019 USA Cambridge

Lær en af ​​nutidens mest efterspurgte evner, designtænkning, for at hjælpe dig med at udvikle nye og innovative produkt- og serviceløsninger. [+]

Oversigt

Innovation. Kreativitet. Strategisk tænkning. I det forløbne år har over 279.000 jobannoncer opført disse færdigheder. En anden 239.000 nævner designtænkning. *

Hvorfor er designtænkning blevet en af ​​de mest efterspurgte færdigheder? Arbejdsgivere søger problemløsning, kreativitet, kritisk tænkning og analytiske færdigheder for at forbedre deres medarbejders muligheder for at lede deres virksomheder til en vellykket fremtid. Designtænkning blev udviklet ud fra de processer, der anvendes af designere, herunder brugerforståelse og brugeroplevelse. Anvendelsen heraf kan dog også bruges til at løse ikke-produktorienterede problemer såvel som nyskabende nye produkt- eller servicemuligheder til gennemførelse af proceduremæssige ændringer eller at identificere en Ny strategisk retning for virksomheden.... [-]


Master i Sculpting Extreme

Universal Arts School
Online Fuldtid September 2019 USA Los Angeles

Digital skulptur ekstreme. Lær at arbejde i "Sculpting" -tilstand for at skabe de mest komplekse og detaljerede 3D-modeller på markedet. Du kan bruge dette kraftfulde program alene eller kombinere det med andre 3D-pakker, der implementerer skabelsens kraft eksponentielt. [+]

Digital skulptur ekstreme.

Lær at arbejde i "Sculpting" -tilstand for at skabe de mest komplekse og detaljerede 3D-modeller på markedet. Du kan bruge dette kraftfulde program alene eller kombinere det med andre 3D-pakker, der implementerer skabelsens kraft eksponentielt.

Hvem er det til?

Det er rettet mod både fagfolk på området og mennesker, der ønsker at opbygge en professionel karriere inden for Digital Sculpting og CGI Production. Med denne træning får man professionelt arbejde med Zbrush som kunstner (biograf, videospil, shorts, reklame osv.). Der er ingen forudsætninger, du starter på niveau 0 og det er beregnet til alle målgrupper.

Software

ZBRUSH - SUBSTANCE PAINTER - MARVELOUS DESIGNER - MARMOSET - XNORMAL - TOPOGUN - PHOTOSHOP - MAYA o 3DSMAX.... [-]