MASTERSTUDIES

Deltid Kandidat Detailhandelsledelse Nordamerika

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

Et detailstyring program er en glimrende måde at forberede sig til en karriere inden for detailhandlen. Denne type program kan undervise om principper for ledelse og lederskab, samt om branchespecifikke emner, som salg og beholdning.

De USA kaldet USA, er en føderal republik bestående af halvtreds stater og et føderalt distrikt. De 48 sammenhængende stater og den føderale distrikt af Washington DC er i første Nordamerika mellem Canada og Mexico. Staten Alaska ligger i det nordvestlige Nordamerika, vest for Canadas og øst for Rusland over Beringstrædet, og staten Hawaii er en øgruppe i midten af ​​nordlige Stillehav. Landet har også fem befolkede og ni ubefolkede områder i Stillehavet og Caribien.

Deltid Master grad programmer i Detailhandelsledelse Nordamerika. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Detailhandelsledelse, Nordamerika Filter

Master of Professional Studies (MPS) i Fashion Merchandising

LIM College
Ledelseskurser
September 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

I dette program får du praktisk og teoretisk viden til at hjælpe dig med at træffe vigtige forretningsbeslutninger og løse problemer i den virkelige verden inden for den stadi ...

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Retail Management

Salem University
Ledelseskurser
<
Undervisning både online og på universitetet
<
Fuldtid
<
Deltid
<
12 år
Engelsk
Undervisning både online og på universitetet
på universitet
Online

Dette program forbereder eleverne til karriereveje og pligter som Retail Business Analyst; Operations Supervisor eller Manager; Indkøbsagent / Køber; Kundeservice chef; Food S ...

Læs mere