Søg her for Deltid Digital markedsføring i São Paulo

Find de bedste Deltid Digital markedsføring i São Paulo

Digital markedsføring

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Digital markedsføring fagfolk er eksperter i at fremme brands og produkter på sociale medier, mobile apps, sms, digital radio og tv, og nye former for digitale platforme. De arbejder også på at skabe succesfulde kampagner og budskaber designet specielt til hver slags kanal.

Brasilien, officielt Den Føderative Republik Brasilien er det største land i både Sydamerika og den latinamerikanske region. Det er verdens 's femte største land, både ved geografisk og befolkningen, med over 193 mio mennesker.

Deltid Digital markedsføring i São Paulo. Få alt information om Deltid Digital markedsføring og kontakte skolen i São Paulo direkte!

Læs mere
I øjeblikket ingen programmer til at vise under Master Digital markedsføring Brasilien São Paulo. Prøv vores kategori Master Brasilien i stedet.

Search for similar programs here