Søg her for Deltid Digital markedsføring i Grækenland

Find de bedste Deltid Digital markedsføring i Grækenland her

Digital markedsføring

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Digital markedsføring fagfolk er eksperter i at fremme brands og produkter på sociale medier, mobile apps, sms, digital radio og tv, og nye former for digitale platforme. De arbejder også på at skabe succesfulde kampagner og budskaber designet specielt til hver slags kanal.

Grækenland, officielt Den Hellenske Republik eller Hellas, som kaldes fra gammel tid, er et land i det sydøstlige Europa. Ifølge folketællingen i 2011 er Grækenland 's befolkning omkring 11 millioner.

Top Deltid Digital markedsføring i Grækenland. Få alt information om Deltid Digital markedsføring og kontakte skolen i Grækenland!

Læs mere

Msc I E-business Og Digital Markedsføring

International Hellenic University (IHU)
på universitet Deltid 14 - 26 måneder October 2018 Grækenland Thessaloniki

Iværksætterfærdigheder, når de kombineres med dyb teknisk viden kan føre til produktion af innovative ideer i den globale konkurrence e-Business miljø. Denne nye postgraduate kursus sigter på at give en afbalanceret og veldesignede uddannelse [+]

Deltid Digital markedsføring Grækenland. Iværksætterfærdigheder, når de kombineres med dyb teknisk viden kan føre til produktion af innovative ideer i den globale konkurrence e-Business miljø. Denne nye postgraduate kursus sigter på at give en afbalanceret og veldesignede uddannelse i både principperne for software og telekommunikation i e-business-praksis samt de væsentlige ledelsesmæssige, marketing og finansiering færdigheder i at opstart og med held køre en e- Business. Den 14-måneders kursus vil appellere til kandidater, der forfølger en karriere i en række iværksættervirksomheder, ledelsesmæssige og marketing positioner i IKT eller lignende IT-orienterede domæne i emergente kreative økonomi. Pensum indeholder en kombination af teoretisk viden og praktiske færdigheder med fokus på e-Business / e-handel og de underliggende teknologier: Projektledelse, ledelse og teamwork Ledelse og markedsføring Iværksætterevner og viden er nødvendig for at udvikle nystartede virksomheder Vigtige færdigheder på strategiske beslutninger, om innovation og teknologi ledelse, Væsentlige kommunikationsevner Motion praksisorienteret undervisning baseret på casestudier og virkelige eksempler Færdigheder i forbindelse med dataanalyse og evaluering Planlægning og tidsstyring Kandidatuddannelsen i e-Business og Digital Marketing program fremmer læring og undervisning kendetegnet ved en mangfoldighed af ressourcer og undervisning stilarter og teknikker, der anerkender, at universitetet opererer i et stadigt skiftende miljø. Undervisnings- og læringsmetoder bør bidrage til udviklingen af ​​disse færdigheder, ved at tilskynde ikke blot evnen til abstrakt tænkning, men også de studerendes kapacitet til uafhængige og selvstændige motiverede læring, problemløsning færdigheder, og nogle af de kundskaber og færdigheder, der er fælles for beskæftigelse i mange områder. Dette program er designet for dimittender telekommunikation, informatik /... [-]