Søg her for Deltid Digital markedsføring i Thessaloniki

Find de bedste Deltid Digital markedsføring i Thessaloniki

Digital markedsføring

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

En kandidatuddannelse i Digital Marketing vil give et stærkt fundament for marketing principper. Udover dette, vil det også lære de grundlæggende anvendelser af digitale værktøjer. Anvendelser, der vil give de studerende til at indfange og udnytte markedsføring muligheder, der vises på grund af eksistensen af ​​digitale medier.

Grækenland, officielt Den Hellenske Republik eller Hellas, som kaldes fra gammel tid, er et land i det sydøstlige Europa. Ifølge folketællingen i 2011 er Grækenland 's befolkning omkring 11 millioner.

Byen Thessaloniki er den næststørste i landet og hjem til mere end 790.000 indbyggere. Det er en af ​​Grækenlands mest væsentlige forretningsmæssige hubs og spiller en væsentlig rolle i den samlede økonomi. Den huser landets største universitet blandt andre institutioner.

Deltid Digital markedsføring i Thessaloniki. Få alt information om Deltid Digital markedsføring og kontakte skolen i Thessaloniki direkte!

Læs mere

Msc I E-business Og Digital Markedsføring

International Hellenic University (IHU)
på universitet Deltid 14 - 26 måneder October 2018 Grækenland Thessaloniki

Iværksætterfærdigheder, når de kombineres med dyb teknisk viden kan føre til produktion af innovative ideer i den globale konkurrence e-Business miljø. Denne nye postgraduate kursus sigter på at give en afbalanceret og veldesignede uddannelse [+]

Deltid Digital markedsføring Thessaloniki. Iværksætterfærdigheder, når de kombineres med dyb teknisk viden kan føre til produktion af innovative ideer i den globale konkurrence e-Business miljø. Denne nye postgraduate kursus sigter på at give en afbalanceret og veldesignede uddannelse i både principperne for software og telekommunikation i e-business-praksis samt de væsentlige ledelsesmæssige, marketing og finansiering færdigheder i at opstart og med held køre en e- Business. Den 14-måneders kursus vil appellere til kandidater, der forfølger en karriere i en række iværksættervirksomheder, ledelsesmæssige og marketing positioner i IKT eller lignende IT-orienterede domæne i emergente kreative økonomi. Pensum indeholder en kombination af teoretisk viden og praktiske færdigheder med fokus på e-Business / e-handel og de underliggende teknologier: Projektledelse, ledelse og teamwork Ledelse og markedsføring Iværksætterevner og viden er nødvendig for at udvikle nystartede virksomheder Vigtige færdigheder på strategiske beslutninger, om innovation og teknologi ledelse, Væsentlige kommunikationsevner Motion praksisorienteret undervisning baseret på casestudier og virkelige eksempler Færdigheder i forbindelse med dataanalyse og evaluering Planlægning og tidsstyring Kandidatuddannelsen i e-Business og Digital Marketing program fremmer læring og undervisning kendetegnet ved en mangfoldighed af ressourcer og undervisning stilarter og teknikker, der anerkender, at universitetet opererer i et stadigt skiftende miljø. Undervisnings- og læringsmetoder bør bidrage til udviklingen af ​​disse færdigheder, ved at tilskynde ikke blot evnen til abstrakt tænkning, men også de studerendes kapacitet til uafhængige og selvstændige motiverede læring, problemløsning færdigheder, og nogle af de kundskaber og færdigheder, der er fælles for beskæftigelse i mange områder. Dette program er designet for dimittender telekommunikation, informatik /... [-]