Søg her for Deltid Digital markedsføring i Alicante

Find de bedste Deltid Digital markedsføring i Alicante

Digital markedsføring

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Henvender sig til alle former for nyere medier, digital markedsføring er den praksis at udnytte elektroniske platforme til at svaje forbrugeradfærd. Ved hjælp af en række online og andre teknologier, marketingfolk håndværk den slags indhold, der er mest effektive i hvert medium til at forstærke deres mærker eller produkter.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

At have en befolkning på over 300.000 indbyggere, Alicante er en storby i Spanien. Det holder flere festivaler som Moros i CristianS. Alicante er hjemsted for University of Alicante.

Deltid Digital markedsføring i Alicante. Få alt information om Deltid Digital markedsføring og kontakte skolen i Alicante direkte!

Læs mere

Mestre I Digital Markedsføring (MMDI)

FUNDESEM Business School
på universitet Deltid 400 timer April 2018 Spanien Alicante

I dag er ingen tvivl den effekt, har haft på erhvervslivet i almindelighed og markedsføring især udviklingen af ​​internettet og den digitale verden. [+]

Få trænet med de bedste fagfolk på nationalt plan Digital Marketing

MÅL

Studerende, der passerer master vil være i stand til: - Få et overblik over verden online og internet markedsføring.

Beherskelse af begreber og centrale læring digitale værktøjer til enterprise implementering. Udvikle og identificere forskellige strategier og taktikker for online markedsføring og ved, hvordan du vælger den rette blanding til fremme af webstedet og nå målene. Opret en plan egen Internet Marketing: mål, strategier, operationelle planer, måling investeringsafkast. Master de værktøjer, der giver optimal forvaltning af sociale netværk og online communities. Førende online fællesskaber, skabe samtaler og gøre de interaktioner resultere i en ROI. Succesfuld styre sporing og overvågning af tilstanden af ​​virksomheden i online univers (brand management, måling web målinger relevante virksomhed, kommunikation og omdømme). Opret, udvikle og lede forretningsprojekter og menneskelige teams i den digitale verden. METODE ... [-]