Søg her for Deltid Digital markedsføring i USA

Find de bedste Deltid Digital markedsføring i USA her

Digital markedsføring

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Stadig under den overordnede docket af en Master i Marketing, bringer Master i Digital Marketing kandidatuddannelse i den moderne touch til markedsføring. Sådan bruger moderne teknologi og muligheder for at udmærke sig i markedsføring er de overordnede mål for dette kursus.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Top Deltid Digital markedsføring i USA. Få alt information om Deltid Digital markedsføring og kontakte skolen i USA!

Læs mere

Digital Marketing Specialist Masters Program

Simplilearn
Online Deltid Åben tilmelding USA USA Online

Digital Marketing Specialist Masters Programmet vil omdanne dig til en komplet digital marketingmedarbejder med ekspertise inden for de otte digitale markedsføringsdomæner - søgemaskineoptimering, sociale medier, pay-per-click, konverteringsoptimering, digital analyse, indhold, mobil og email marketing. Hurtigspore din karriere i digital markedsføring i dag med praktisk træning, du kan søge på jobbet. [+]

Nøglefunktioner365 dages kursusadgang: Adgang til 75 live instruktørledede online klasser45 projekterOMCP Certificering: Få OMCP eksamenskupon til USD 395 ved afslutning$ 111K - $ 135K: Årlig gennemsnitsløn i USAHvad er kursets mål?

Simplilearn Digital Marketing Masters Program giver dig en dybdegående forståelse og avanceret viden om de otte vigtigste digitale markedsføringsdomæner og omfatter real-world projekter og virtuelle simuleringer for at opnå domæneoplevelse. Du vil blive udsat for 40 digitale marketingværktøjer omfattende projektoplevelse og Mimic Pro-simuleringer for at gøre dig klar til job. Efter at du har gennemført dette program, vil du modtage et Masters certifikat fra Simplilearn angiver, at du har erhvervet kvalifikationssætet hos en Digital Marketing Specialist, der bekræfter din evne til at lede digitale marketingindsatser i din organisation.... [-]