MASTERSTUDIES.DK

Find din Fjernundervisning mastergrad i Undervisningsteknologi her!

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

Tænd meget af, hvordan vi lever, arbejder og spille, digital teknologi omfatter mange forskellige former for værktøj og platforme. En digital teknologi professionel specialiseret typisk i et eller et par områder. Design, udvikling, programmering og implementering er fælles fokuspunkter.

Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du kan udføre opgaver, når de studerer på afstand. Med online-mulighed, kan du afslutte diskussionsgruppe som påkrævet for at vende tilbage til arbejdet, og derefter deltage efter arbejde, hvis nødvendigt. Distancekurser kan tages paa det sted, du har adgang til internettet. Du kan endda fuldføre klasser fra internettet lounge i enhver hotel rundt omkring i verden, hvis du har brug for en ferie.

Fjernundervisning kandidatgrad i Undervisningsteknologi. Få alle information om Fjernundervisning mester i Undervisningsteknologi og kontakte skolen direkte her!

18 Resultater i Undervisningsteknologi, Fjernundervisning Filter

MA i pædagogisk Teknologi og Udvikling

Universidad UNIACC
Online Fuldtid 18 måneder Kontakt skolen Chile Santiago

Kandidat Master i pædagogisk Teknologi og Udvikling vil rådgive værktøjer til uddannelsesinstitutioner på alle niveauer af uddannelse i udformningen og gennemførelsen af ​​projekter baseret på intensiv brug af pædagogiske teknologier, der anvender teorier og læringsstrategier.

Kandidatgrad i uddannelse og informationsteknologi og kommunikation

Universidad de La Laguna
Online Fuldtid 1 år September 2020 Spanien Santa Cruz de Tenerife

Det overordnede formål med denne masteruddannelse i uddannelse og IKT kunne definere, i bred forstand, såsom uddannelse af eksperter med avanceret viden og færdigheder til at undersøge: undervisning-learning understøttet af IKT og udviklet gennem programmer virtuelle miljøer uddannelse og uddannelsesmæssige innovationsprojekter på IKT i formelle uddannelsesinstitutioner (både skoler og universiteter) og ikke-formelle design og udvikling af software til undervisningsbrug, online undervisningsmaterialer, digitalt indhold og pædagogiske programmer distribueres gennem medier og digitale teknologier.

E-learning masters

EELU Egyptian E-Learning University
Online Fuldtid September 2020 Ægypten Egypten Online

I juni 2010 forelagde EELU forbuddet mod postgraduate-uddannelsen i e-learning ved Det Faglige Faglige Fakultet (FES) til det øverste råd for egyptiske universiteter (SCU). SCU godkendte den nye bylov i 15/7/2010.

Master of Education i instruktions-teknologi

UMaineOnline (University of Maine)
Online Fuldtid Deltid September 2020 USA Orono

The University of Maine Kandidatuddannelsen i Instructional Technology er designet til at hjælpe vores masterstuderende blive ledere i effektive og innovativ brug af eksisterende og ny teknologi.

Kandidatgrad i uddannelse og ny teknologi

UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid
Online Deltid 12 måneder September 2020 Spanien Madrid

program for lærere, forskere og undervisere med henblik på at muliggøre viden og brug af nye kommunikationsteknologier og information, samt nye uddannelsesmodeller e-læring og b-læring, til gavn for uddannelse uddannelsesaktiviteter i de nye uddannelsesmæssige sammenhænge. Derfor agter at danne en lærer, der kender, antage og tilpasse nye teknologier til deres undervisning og forskning behov ...

Inter-universitets mastergraden i undervisningsteknologi: E-learning og Knowledge Management

Universitat Rovira i Virgili
Online Fuldtid Deltid 9 måneder Kontakt skolen Spanien Tarragona + 1 mere

For at opfylde målsætningerne for denne kandidatgrad skal eleverne analysere potentialet i IKT som nye platforme for læring og videnstyring med fokus på de fremskridt, der opnås på dette område ved e-læring; identificere det uddannelsesmæssige grundlag for design af medier baseret på teorier og strategier i læringsprocessen i e-learning ...

Master of Education (MED) og MA i digitale teknologier

Faculty of Education University of Ontario Institute of Technology
Online Fuldtid Deltid Kontakt skolen Canada Oshawa

Hos UOIT er Masters of Education i Digital Technologies designet til at forberede fremtidige ledere og specialister i læring og teknologi.

fakultet af fjernundervisning teknologier

Perm National Research Polytechnic University
Online 2 år September 2020 Rusland Perm

Den Perm State Technical University er en af ​​de førende tekniske gymnasier i Rusland - multiprofile højere læreanstalt med en høj personaleomsætning potentiale og en moderne materiale

Master i ikt inden for uddannelse

Instituto Universitario de Posgrado (IUP)
Online Fuldtid Deltid 15 måneder September 2020 Spanien Madrid + 1 mere

Mestrene i Informationsteknologi og Kommunikation for uddannelse, der tilbydes af vores business school giver viden og værktøjer i forbindelse med indførelsen af ​​...

MicroMasters Program i Instruktionsdesign og Teknologi (University of Maryland University College)

edX
Online Fuldtid Deltid 32 uger Kontakt skolen USA Cambridge + 1 mere

Lær hvordan du designer og driver fremtidens læringsplatforme.

Kandidatuddannelse i uddannelsesteknologi og digitale kompetencer

UNIR
Online Deltid 1 år Kontakt skolen Spanien Logroño

Kandidatuddannelsen i undervisningsteknologi og digitale kompetencer er den første officielle kandidatuddannelse med en neuroteknologi, der har kendskab til, hvilken effekt IKT har på læringsprocessen. Med Master i IKT online anvendt til Uddannelse vil du erhverve digitale kompetencer fra det 21. århundrede.

Master of Education Sciences - Uddannelsesteknologi

University of Nicosia
Online Fuldtid Deltid 3 semestre Kontakt skolen Cypern Nicosia + 1 mere

Formålet med programmet er at forberede kandidater på kandidatniveau for at opnå masteruddannelse på det brede område af pædagogisk teknologi og især inden for online undervisning og læring. Fokus er på at forberede kandidater til at lede forskellige uddannelsesinstitutionelle sammenhænge dvs. Formelle, uformelle og uformelle.

Master of Education i Læring Design og Teknologi

Saint Mary's University of Minnesota Online
Online Fuldtid Åben tilmelding USA Winona

Geared mod K-12 pædagoger og administratorer, Saint Mary's University of Minnesota's online Master of Education i Læring Design og Teknologi par teknologiske indsigter med banebrydende forskning, så du kan arkitekt uddannelsesmæssige løsninger til forskellige elever. Udforsk transformerende uddannelsesområder som student-centreret læring ved hjælp af teknologi som et sind-værktøj, tilpasse læring og tappe ind i tankegangen for at optimere engagementet for både elever og lærere.

Virtual Education Master

Universidad Panamericana de Guatemala
Online Fuldtid Deltid 2 år Februar 2020 Guatemala Guatemala City Cahabon Rabinal Chimaltenango Chiquimula San Agustín Acasaguastlán San Antonio Huista Puerto Barrios San Luis Jilotepeque Jutiapa Sayaxche Sibilia Playa Grande Ixcan Retalhuleu Antigua Guatemala Pajapita Santiago Atitlán Mazatenango Totonicapán Zacapa + 20 mere

Denne karriere reagerer på de nuværende muligheder og behovet for kompetente fagfolk inden for virtuel uddannelse, så de er i stand til at udvikle relevante og kvalitetsprogrammer under denne modalitet.

Master Management of Technology Enhanced Learning (MTEL)

University Oldenburg. C3L – Center for Lifelong Learning
Online Deltid 5 år April 2020 Tyskland Oldenburg

Det fuldt akkrediterede, online og internationale Management of Technology Enhanced Learning (MTEL) kandidatuddannelse er designet specielt til arbejdende voksne, der ønsker at afslutte deres grad uden at afbryde deres karriere, og som stræber efter at forbedre deres faglige færdigheder og kompetencer inden for teknologi-forbedret læring (TEL).