MASTERSTUDIES.DK

Fjernundervisning Kandidat Undervisningsteknologi Nordamerika

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Næsten overalt man vender, digital teknologi findes. Det kører meget af vores liv, og mange organisationer og operationer kunne ikke fungere uden. Til løbende støtte disse værktøjer, enheder og applikationer, specialister koncentrere sig om effektivt design, udvikling og implementering.

Beskæftiger sig med offentlige universiteter er langt fra en optimal løsning. Private skoler giver langt bedre hjælp i din fjernundervisning oplevelse. Adskillige online-universitet trækker lærere og elever på store afstande fra hele verden. Dette kraftigt øger mangfoldigheden i en fjernundervisning klasseværelse og producerer udfordrende samtale blandt dem fra enormt divergerende fællesskaber, regioner og fjerne kulturer.

Spanning 23 lande, Nordamerika er kontinent fyldt med pædagogiske muligheder. Studerende har mulighed for at lære flere sprog og udvikle en forståelse af vidt forskellige kulturer.

Fjernundervisning Master grad programmer i Undervisningsteknologi Nordamerika. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

7 Resultater i Undervisningsteknologi, Nordamerika, Fjernundervisning Filter

Master of Education i instruktions-teknologi

UMaineOnline (University of Maine)
Online Fuldtid Deltid September 2020 USA Orono

The University of Maine Kandidatuddannelsen i Instructional Technology er designet til at hjælpe vores masterstuderende blive ledere i effektive og innovativ brug af eksisterende og ny teknologi.

Master of Education (MED) og MA i digitale teknologier

Faculty of Education University of Ontario Institute of Technology
Online Fuldtid Deltid Kontakt skolen Canada Oshawa

Hos UOIT er Masters of Education i Digital Technologies designet til at forberede fremtidige ledere og specialister i læring og teknologi.

MicroMasters Program i Instruktionsdesign og Teknologi (University of Maryland University College)

edX
Online Fuldtid Deltid 32 uger Kontakt skolen USA Cambridge + 1 mere

Lær hvordan du designer og driver fremtidens læringsplatforme.

Master of Education i Læring Design og Teknologi

Saint Mary's University of Minnesota Online
Online Fuldtid Åben tilmelding USA Winona

Geared mod K-12 pædagoger og administratorer, Saint Mary's University of Minnesota's online Master of Education i Læring Design og Teknologi par teknologiske indsigter med banebrydende forskning, så du kan arkitekt uddannelsesmæssige løsninger til forskellige elever. Udforsk transformerende uddannelsesområder som student-centreret læring ved hjælp af teknologi som et sind-værktøj, tilpasse læring og tappe ind i tankegangen for at optimere engagementet for både elever og lærere.

Master i Instruktionssystemer

Florida State University, College of Education
på universitet Online 2 år Kontakt skolen USA Tallahassee

Studerende, der er uddannet fra FSU's Instructional Systems and Learning Technologies (ISLT) -program, har stor efterspørgsel. I dagens verden er virksomheder, offentlige myndigheder, universiteter, skoler og mange andre typer organisationer interesserede i at ansætte personer, der kan skabe innovative tilgange til at hjælpe folk med at forbedre deres færdigheder, viden og jobpræstation.

Kandidatgrad i pædagogisk teknologi (online) (MTE-v)

Tecnológico de Monterrey - ITESM
Online Fuldtid Deltid 5 semestre Januar 2020 Mexico Monterrey Santa Fe Colombia Colombia online Ecuador Ecuador Online Panama Panama Online Peru Peru Online + 10 mere

Kandidatuddannelsen i Educational Technology opfylder de nuværende behov vidensamfundets at berige erhvervsuddannelser område af menneskelige ressourcer i de mest aktuelle og avanceret brug af teknologi i undervisningen processer læring og uddannelse, både i de forskellige skoler niveauer og i offentlige og private virksomheder, som vil give en mere helhedsorienteret udvikling af sine studerende og ansatte.

Kandidatuddannelsen i uddannelse Ledelse, ledelse og nye teknologier

Marconi International University - Miami
på universitet Online Fuldtid Deltid 18 måneder September 2020 USA Miami + 2 mere

Master of Education Ledelse og Management program er designet til studerende, der søger roller som ledere inden for uddannelse, udsætte dem for innovative forskning og praksis i ledelse, ledelse og administration af uddannelsesinstitutioner.