Master Dominikanske Republik - Master i Dominikanske Republik

Master Dominikanske Republik - Master i Dominikanske Republik

Kandidat

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Optjening en videregående uddannelse såsom en Master giver mulighed for at øge din færdighed sæt og muligvis forbedre dine chancer på arbejdsmarkedet på samme tid. Master programmer kan tilbydes online eller deltid, så de studerende kan forfølge deres uddannelse på en måde, der er bekvemt for dem.

 

Studere videregående uddannelser i Den Dominikanske Republik er en forholdsvis overkommelig mulighed i et af de lande trhee store universitites, nemlig, den Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra, Universidad Autónoma de Santo Domingo og Universidad Central del Este.

Master Dominikanske Republik - Søg her for Kandidat programmer, master programmer på universiteter i Dominikanske Republik. Kontakt skolen her!

Læs mere

Master of Business Administration (Dual degree with Creighton University)

Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra
på universitet Fuldtid 20 måneder January 2018 Dominikanske Republik Santiago Santo Domingo + 1 mere

[+]

Derfor er Master i Business Administration, dual grad med Creighton University of the United States

[-]

MBA Forsikring Programmer

Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra
på universitet Fuldtid 2 år January 2018 Dominikanske Republik Santiago Santo Domingo + 1 mere

I de senere år har forsikringssektoren Dominikanske undergået store forandringer og beundringsværdigt vækst. Dette har involveret deltagelse af store virksomheder, internationale mæglere og forsikringsselskaber justeringsanordninger forfølger i vores land tilbyde service i verdensklasse. [+]

Presentación

I de senere år har forsikringssektoren Dominikanske undergået store forandringer og beundringsværdigt vækst. Dette har involveret deltagelse af store virksomheder, internationale mæglere og forsikringsselskaber justeringsanordninger forfølger i vores land tilbyde service i verdensklasse. Det er derfor, der kræves specialiseret akademisk uddannelse af menneskelige ressourcer inden for forsikring; fagfolk med færdigheder, der sætter dem i stand til effektivt at imødegå udfordringerne i sektoren.

For at uddanne eksperter på området, har Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra designede MBA Insurance Program. Formålet er at uddanne de menneskelige ressourcer, der er nødvendige for analyse, design, implementering og effektiv programledelse ejendom og personlige forsikring, for de finansielle, corporate og husholdningsartikler sektorer; specialister, der kan behandle og løse en tværfaglig tilgang til de der er involveret i udformningen og forvaltningen forsikring programmer problemer.... [-]


MA I Høj økonomisk Forvaltning (dobbelt Grad)

Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra
på universitet Fuldtid 20 måneder January 2018 Dominikanske Republik Santiago Santo Domingo + 1 mere

Kandidatuddannelsen i Upper Økonomistyring er rettet mod finansielle fagfolk i industri, handel, servicesektoren og finansielle mæglerfirmaer titler. [+]

Dobbelt grad med Université Montesquieu Bordeaux IV (egen grad) ​

Presentación

Programmet Masters i høj Financial Management Det er rettet mod finansielle fagfolk i industri, handel, servicesektoren og finansielle mæglerfirmaer titler.

Ekspertise omfatter uddybe forståelsen af ​​de processer af registrering, produktionsrapporter og sammenligne forskellige regnskabssystemer.

Hertil kommer, strategisk ledelse, fusioner og opkøb er også emner, der indgår i pensum, også de regúlatenos elementer af finansielle transaktioner og finanspolitiske oprindelse er blevet overvejet i programmet.

Som i andre kandidatuddannelser PUCMM, har empiriske elementer blevet indarbejdet. Kvantitative metoder til beslutningstagning i erhvervslivet udvide det arsenal af analytiske redskaber til studiet af de finansielle markeder.... [-]