Deltid MBA, Kandidatuddanning i Ægypten, Cairo

Kandidat

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

Optjening en videregående uddannelse såsom en Master giver mulighed for at øge din færdighed sæt og muligvis forbedre dine chancer på arbejdsmarkedet på samme tid. Master programmer kan tilbydes online eller deltid, så de studerende kan forfølge deres uddannelse på en måde, der er bekvemt for dem.

 

Egypten har den ældste uddannelsessystem i Nordafrika og Mellemøsten. Regeringen altid finansiere videregående uddannelse, hvilket gør det en af ​​de billigste studerendes bor i Nordafrika og Mellemøsten. Universitetet i Cairo er den førende universitet.

Cairo er en by, der har, er rødder helt tilbage til 969 AD. Det er beliggende i nærheden af ​​Nildeltaet i Egypten. Det er hovedstaden i Egypten og største by i landet og hjem til over 9 millioner mennesker. Byen har over 10 universiteter.

Deltid Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Ægypten, Cairo. Kontakt skolen her!

Læs mere

M.P.A. – Master of Public Administration

Unicaf University (ZM)
Undervisning både online og på universitetet Deltid Åben tilmelding Ægypten Cairo

[+]

Online og gennem Understøttet Open Learning

Adgangskrav pathway UU-MPA-7080 Forskningsprojekt [-]