MASTERSTUDIES.DK

Master Ejendomsudvikling i Australien - Master Australien

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

Ejendomsudvikling kan udnytte forbindelser med det lokale erhvervsliv til gavn for og styrkelse af studerendes læring. Fakultetets medlemmer kan inkorporere fordelen ved deres faglige baggrund i at udvikle og opbygge klasseværelsesprojekter baseret på virkelige situationer.

Australien har syv af de 100 institution for videregående uddannelse i verden! Australien sidder over den holder af Tyskland, Holland og Japan, hvilket placerer ottende i Universitas 2012 U21 Ranking af nationale videregående uddannelsessystemer.

Master grad programmer i Ejendomsudvikling i Australien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

3 Resultater i Ejendomsudvikling, Australien Filter

Master of Property Development

University of Technology Sydney
på universitet Fuldtid Deltid 1.5 - 3 år Januar 2020 Australien Sydney + 1 mere

Master i Ejendomsudvikling og Projektledelse

University of Technology Sydney
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år Januar 2020 Australien Sydney + 1 mere

Dette kursus er designet til både ejendoms- og projektledelseseksperter og kandidater i beslægtede områder, der ønsker at udvide deres kvalifikationer og ekspertise inden for ejendomsudvikling og projektledelse. Kandidater har en forpligtelse til professionalisme i ejendoms- og projektledelsessektoren.

Master i Ejendomsudvikling og Investering

University of Technology Sydney
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år Januar 2020 Australien Sydney + 1 mere

Dette kursus er designet til både ejendoms- og ejendomsinvesteringer og kandidater i beslægtede områder, der ønsker at udvide deres kvalifikationer og ekspertise inden for ejendomsudvikling og investering. Kandidater har en forpligtelse til professionalisme i ejendoms- og ejendomsinvesteringssektorerne.