MASTERSTUDIES.DK

Find dit Master-program i Ejendomsudvikling i Oceanien her!

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

Ejendomsudvikling kan udnytte forbindelser med det lokale erhvervsliv til gavn for og styrkelse af studerendes læring. Fakultetets medlemmer kan inkorporere fordelen ved deres faglige baggrund i at udvikle og opbygge klasseværelsesprojekter baseret på virkelige situationer.

Asien er mest sandsynligt den mest magtfulde kontinent i verden og økonomisk det indfører uendelige muligheder i undervisningen. Tyngdepunktet er på vej mod øst. Hurtige ændringer og investeringer i videregående uddannelse og engelsk er en offentligt talesprog. Oceania 's stærke beskæftigelsesmuligheder også højde yderligere til eleverne fremtid.

Masters Degree i Ejendomsudvikling i Oceanien. Få alle mester i Ejendomsudvikling information og kontakte skolen i Oceanien direkte!

3 Resultater i Ejendomsudvikling, Oceanien Filter

Master of Property Development

University of Technology Sydney
på universitet Fuldtid Deltid 1.5 - 3 år Januar 2020 Australien Sydney + 1 mere

Master i Ejendomsudvikling og Projektledelse

University of Technology Sydney
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år Januar 2020 Australien Sydney + 1 mere

Dette kursus er designet til både ejendoms- og projektledelseseksperter og kandidater i beslægtede områder, der ønsker at udvide deres kvalifikationer og ekspertise inden for ejendomsudvikling og projektledelse. Kandidater har en forpligtelse til professionalisme i ejendoms- og projektledelsessektoren.

Master i Ejendomsudvikling og Investering

University of Technology Sydney
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år Januar 2020 Australien Sydney + 1 mere

Dette kursus er designet til både ejendoms- og ejendomsinvesteringer og kandidater i beslægtede områder, der ønsker at udvide deres kvalifikationer og ekspertise inden for ejendomsudvikling og investering. Kandidater har en forpligtelse til professionalisme i ejendoms- og ejendomsinvesteringssektorerne.