Master Energi i Britisk Columbia - Master Energi

Master Energi i Britisk Columbia - Master Energi

Energi

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

Energi undersøgelser os om, hvordan magt krav er opfyldt. Det kan være gennem konventionelle midler eller alternative energikilder som vind og solenergi. Nogle programmer kan udforske udviklingen af ​​nye kilder.

Canada er et nordamerikansk land, der består af ti provinser og tre territorier. Beliggende i den nordlige del af kontinentet, det strækker sig fra Atlanterhavet til Stillehavet og mod nord ind i det Arktiske Ocean.

British Columbia er hjemsted for hundredvis af højere uddannelsesinstitutioner, hvor studerende fra Canada og i hele verden kan deltage for at nå enten eksamensbevis eller eksamensbeviser. Private karriere kollegier og institutter bliver også brugt til at tilbyde højere uddannelsestilbud til borgerne i regionen i dag.

Master grad programmer i Energi i Canada, Britisk Columbia. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere

Master Of Engineering Lederskab I Ren Energi Engineering

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
på universitet Fuldtid 1 år January 2019 Canada Vancouver

Master of Engineering Leadership (MEL) Clean Energy Engineering er et intensivt etårigt uddannelsesprogram for ingeniører og miljøvidenskabelige kandidater, der ønsker at gøre deres bæredygtige vision til virkelighed og fremme deres karriere inden for efterspørgselsområdet for ren energi. [+]

Master of Engineering Leadership (MEL) i Clean Energy Engineering er et intensivt etårigt uddannelsesprogram for ingeniører og miljøvidenskabelige kandidater, der ønsker at gøre deres bæredygtige vision til virkelighed og fremme deres karriere inden for efterspørgselsområdet for ren energi.

Både regeringen og den private industri bringer efterspørgslen efter rene energikyndige med de kreative og visionære færdigheder for at minimere miljøpåvirkninger, fremme geopolitisk stabilitet og muliggøre økonomisk diversificering. Kandidater kan forvente at forfølge ren energi karriere lokalt, nationalt og internationalt.

På et år vil denne kandidatgrad:uddybe din viden om bæredygtige energisystemer, energilagring, energidistributionsnet, energieffektivitet og energipolitikudvide dine sektorspecifikke færdigheder gennem en projektbaseret pensum, der dækker alle faser af branchens værdikædeskabe et dynamisk læringsmiljø, der omfatter projektarbejde, seminarer, konferencer og andre innovative undervisningsstrategiertilbyde muligheder for dig at samarbejde med verdensberømte eksperter fra fakultet og industri på UBC højteknologiske faciliteter og tværfaglige forskningscentrehjælpe dig med at fremme din karriere ved at afbalancere teknisk læring med dybtgående ledelseskurser om projektledelse, forretning og kommunikation... [-]