Master Energi i Vancouver - Master Energi

Master Energi i Vancouver - Master Energi

Energi

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Energi programmer er designet til at give de studerende en uddannelse på strømkilder. Visse programmer på dette område kan fokusere på en bestemt type energi samt udvikling af nye alternativer. 

Canadierne lægger stor vægt på at lære, og har udviklet en første-satsen uddannelsessystem med høje standarder. Ikke alene Canada giver et sikkert, rent miljø, men det har konsekvent været rangeret som en af ​​verdens bedste steder at bo i form af livskvalitet ved FN.

Gennem årene har byen velkommen tusindvis af studerende til sine beundringsværdige høje uddannelsesfaciliteter. Studerende vælger at studere her på grund af den bekvemmelighed i byen tilbyder i form af uddannelse og sociale liv. Gymnasier og universiteter i dette område er forpligtet til at levere førsteklasses uddannelse til de lokale og internationale studerende.

Master grad programmer i Energi i Canada, Vancouver. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere

Master Of Engineering Lederskab I Ren Energi Engineering

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
på universitet Fuldtid 1 år January 2019 Canada Vancouver

Master of Engineering Leadership (MEL) Clean Energy Engineering er et intensivt etårigt uddannelsesprogram for ingeniører og miljøvidenskabelige kandidater, der ønsker at gøre deres bæredygtige vision til virkelighed og fremme deres karriere inden for efterspørgselsområdet for ren energi. [+]

Master of Engineering Leadership (MEL) i Clean Energy Engineering er et intensivt etårigt uddannelsesprogram for ingeniører og miljøvidenskabelige kandidater, der ønsker at gøre deres bæredygtige vision til virkelighed og fremme deres karriere inden for efterspørgselsområdet for ren energi.

Både regeringen og den private industri bringer efterspørgslen efter rene energikyndige med de kreative og visionære færdigheder for at minimere miljøpåvirkninger, fremme geopolitisk stabilitet og muliggøre økonomisk diversificering. Kandidater kan forvente at forfølge ren energi karriere lokalt, nationalt og internationalt.

På et år vil denne kandidatgrad:uddybe din viden om bæredygtige energisystemer, energilagring, energidistributionsnet, energieffektivitet og energipolitikudvide dine sektorspecifikke færdigheder gennem en projektbaseret pensum, der dækker alle faser af branchens værdikædeskabe et dynamisk læringsmiljø, der omfatter projektarbejde, seminarer, konferencer og andre innovative undervisningsstrategiertilbyde muligheder for dig at samarbejde med verdensberømte eksperter fra fakultet og industri på UBC højteknologiske faciliteter og tværfaglige forskningscentrehjælpe dig med at fremme din karriere ved at afbalancere teknisk læring med dybtgående ledelseskurser om projektledelse, forretning og kommunikation... [-]