Master Energi i Île-de-France - Master Energi

Master Energi i Île-de-France - Master Energi

Energi

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Energi undersøgelser fokuserer på at opfylde efterspørgslen efter magten. Forskellige energikilder kan udforskes, såsom sol, vind, jordvarme, kernekraft og konventionelle kilder. Nogle gange kan et fokus placeres på involveret med vedvarende energi og forbedring af effektiviteten teknologi.

Frankrig er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres fremragende resultatorienteret videregående uddannelse læring. De fleste af de kurser på universiteterne udbydes i det franske sprog. Frankrig har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Master grad programmer i Energi i Frankrig, Île-de-France. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere

MSc I Energistyring

ESCP Europe Business School
på universitet Fuldtid 18 måneder September 2018 Frankrig Paris

MSc i Energy Management (MEM) på ESCP Europe er et 18-måneders fuldtids postgraduate program for dem, der sigter mod en karriere inden for energisektoren. [+]

MSc i Energy Management (MEM) på ESCP Europe er et 18-måneders fuldtids postgraduate program for dem, der sigter mod en karriere inden for energisektoren .

Undervises på engelsk på vores campus i London og Paris og inklusive et valgfrit et uges seminar i USA, er MEM leveret af et verdensberømt fakultet og specielt udvalgte branchefolk. MEM's mål er at hjælpe eleverne med at forstå energibeslutningsmiljøet og dets grundlæggende økonomiske og teknologiske begreber. Deltagerne vil få evnen til at udvikle og implementere strategier til at løse store problemer inden for energiregulering og -politik samt styrke.

Nøglefunktioner

MSc i Energy Management program har til formål at give eleverne en integreret oversigt over de forskellige industrispecifikke spørgsmål for at klare dens kompleksitet og derved sætte dem i stand til effektivt at håndtere de dramatiske ændringer, der finder sted.... [-]


Kandidatgrad I Energimiljø: Videnskabsteknologi Og Ledelse

École Polytechnique
på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Frankrig Paris

Energi Miljø: Videnskabsteknologi og Management (STEEM) Graduate Degree Program fremmer den virkelige tekniske ekspertise i skæringen mellem miljøproblemer og fremtidens energi. Dette program kombinerer ledelseserfaring med førsteklasses teknik og videnskabelig træning. [+]

En global konsensus om, at det er uopsætteligt at træffe foranstaltninger til at afbøde klimaændringerne, er opstået i de seneste år, der kulminerede i december 2015 med Paris-aftalen på den 21. partskonference (COP21). 195 lande vedtog den første global globale klimaaftale for at begrænse temperaturen til 2 ° C. Aftalen indeholder også sit mål om at begrænse stigningen til 1,5 ° C, hvilket vil reducere risikoen for klimaændringer for økosystemer og menneskelige befolkninger betydeligt. Fremtiden for energiproduktion og især vedvarende energi generationskapacitet ligger i centrum for indsatsen for at nå disse nye mål.

Transformationen i energiproduktion er generelt kendt som "energiovergangen". Denne forskydning fra fossile brændstoffer og mod mere bæredygtige alternativer er blevet ikke blot et politisk og miljømæssigt imperativ, men også et økonomisk. Teknologierne og forretningsmodellerne i dette skiftende energilandskab kræver stadig mere sofistikeret ekspertise.... [-]