Master Energi i Pikardiet - Master Energi

Master Energi i Pikardiet - Master Energi

Energi

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

En energi program lærer eleverne om de måder, hvorpå verdens behov og efterspørgsel efter magt er opfyldt. Undersøgelser kan fokusere på en bestemt ressource eller dække udviklingen af ​​alternativer. Bæredygtige kilder kan udforskes så godt.

Frankrig er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres fremragende resultatorienteret videregående uddannelse læring. De fleste af de kurser på universiteterne udbydes i det franske sprog. Frankrig har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Master grad programmer i Energi i Frankrig, Pikardiet. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere

Masters I Engineering Energisk Building Learning

ESIEE Amiens
på universitet Fuldtid September 2018 Frankrig Amiens

Tog ingeniører er i stand til at gribe ind tidligt i byggeprojektet eller renovering af en bygning til at yde optimal teknisk og økonomisk løsning design, implementering, kontrol og vedligeholdelse [+]

Tog ingeniører er i stand til at gribe ind tidligt i byggeprojektet eller renovering af en bygning til at give optimale tekniske og økonomiske løsning design, implementering, kontrol og vedligeholdelse systemer.

Energy Engineering Building sektoren sigter mod at uddanne unge mennesker i stand til at gribe ind tidligt i byggeprojektet eller renovering af en bygning (boliger, kontorer, kommercielle, business, etc ...) at yde teknisk svar -Økonomisk optimal design, implementering, kontrol og vedligeholdelse af systemer til at opfylde behovene hos brugerne af disse bygninger i det brede område af energi, brugervenlighed, sikker brug og dens kontrol med de værktøjer Elektroteknik.... [-]