Master Energi i Somme - Master Energi

Master Energi i Somme - Master Energi

Energi

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Energi undersøgelser fokuserer på at opfylde efterspørgslen efter magten. Forskellige energikilder kan udforskes, såsom sol, vind, jordvarme, kernekraft og konventionelle kilder. Nogle gange kan et fokus placeres på involveret med vedvarende energi og forbedring af effektiviteten teknologi.

Frankrig tilbyder en fantastisk videregående uddannelsessystem til ikke kun dens borgere, men også udlændinge. Landet 's dynamiske kultur tiltrækker udenlandske studerende og dem interesseret i at forfølge internationale kurser. Frankrig har en tradition for videnskabelig og teknologisk innovation. Dette sikrer, at forskere fuldt ud at udnytte deres kreativitet.

Master grad programmer i Energi i Frankrig, Somme. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere

Masters I Engineering Energisk Building Learning

ESIEE Amiens
på universitet Fuldtid September 2018 Frankrig Amiens

Tog ingeniører er i stand til at gribe ind tidligt i byggeprojektet eller renovering af en bygning til at yde optimal teknisk og økonomisk løsning design, implementering, kontrol og vedligeholdelse [+]

Tog ingeniører er i stand til at gribe ind tidligt i byggeprojektet eller renovering af en bygning til at give optimale tekniske og økonomiske løsning design, implementering, kontrol og vedligeholdelse systemer.

Energy Engineering Building sektoren sigter mod at uddanne unge mennesker i stand til at gribe ind tidligt i byggeprojektet eller renovering af en bygning (boliger, kontorer, kommercielle, business, etc ...) at yde teknisk svar -Økonomisk optimal design, implementering, kontrol og vedligeholdelse af systemer til at opfylde behovene hos brugerne af disse bygninger i det brede område af energi, brugervenlighed, sikker brug og dens kontrol med de værktøjer Elektroteknik.... [-]