Master Energi i Alpes-Maritimes - Master Energi

Master Energi i Alpes-Maritimes - Master Energi

Energi

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Energi undersøgelser er nyttige for dem, der søger at lære om, hvordan magt fungerer. Specialized energiprogrammer kan fokusere på en bestemt type energi, såsom sol eller vind. Nogle programmer kan undervise om bæredygtig energi og reducere de negative konsekvenser af konventionel energi miljø.

Frankrig er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres fremragende resultatorienteret videregående uddannelse læring. De fleste af de kurser på universiteterne udbydes i det franske sprog. Frankrig har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Master grad programmer i Energi i Frankrig, Alpes-Maritimes. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere

Master I Global Energy Transition Og Governance Nice-Berlin

Centre international de formation européenne (CIFE)
på universitet Fuldtid 1 år January 2019 Frankrig Nice

På tværs af teori og praksis finder dette et års Anglophone-program sted i Nice og Berlin. Et unikt kandidatuddannelse i Global Energy transition og Governance. [+]

"Forstå kompleksiteten af ​​de nuværende energitransformationer i Europa og hele verden"

Master i Global Energy Transition og Governance er rettet mod studerende, der har afsluttet deres bacheloruddannelser. Målet er at give en dyb forståelse for kompleksiteten af ​​de nuværende energitransformationer i Europa og hele verden. Programmet finder sted i Berlin og Nice. Programmet tilbyder en unik, tværfaglig tilgang, der adskiller den fra andre masteruddannelser inden for energistudier. Det analyserer sammenhængen mellem de forskellige niveauer af energistyring , fra et internationalt til lokalt plan , der tilbyder problemfokuseret indlæring i kernevejene i teori og praksis .... [-]