Deltid Master - Energi i Rusland

Deltid Master - Energi i Rusland

Energi

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Energi undersøgelser er nyttige for dem, der søger at lære om, hvordan magt fungerer. Specialized energiprogrammer kan fokusere på en bestemt type energi, såsom sol eller vind. Nogle programmer kan undervise om bæredygtig energi og reducere de negative konsekvenser af konventionel energi miljø.

Rusland (russisk: Россия) er langt det største land i verden, der dækker mere end en ottendedel af Jordens 's beboede areal. Den tidligere Nationale Udvalg for videregående uddannelse i Rusland finansieret 240 universiteter, akademier og institutter, hvilket gør Rusland til et solidt land for at studere i.

Deltid Master grad programmer i Energi i Rusland. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere

Ma i energipolitik i Eurasien (enerpo)

European University at St. Petersburg
på universitet Deltid 1 år February 2019 Rusland Saint Petersburg

Det ENERPO Programmet er designet til at imødekomme den voksende interesse for disse udfordringer, og mener det er vigtigt at disse spørgsmål for både politiske beslutningstagere og energibranchen. Den innovative læseplaner kombinerer perspektiver energi politik, sikkerhed undersøgelser og politisk økonomi, juridiske undersøgelser og suppleres af første hånd ekspertise i den eurasiske energisektor fra eksperter fremhævede i ENERPO Workshop Series. [+]

ENERPO: Nøglen til at forstå internationale anliggender i det 21. århundrede

Konkurrence og samarbejde om kontrollen over eurasiske naturressourcer vil dybt påvirke verdenspolitikken i det 21. århundrede. Vigtige spørgsmål er fremtiden for den russisk-europæiske olie- og gashandel, Ruslands "energipivot" til Asien, de seneste revolutioner af LNG og skifergas, de tilbagevendende geopolitiske kriser i post-sovjetiske rummet og Mellemøsten, store muligheder og enorme gevinster fra energisektoren, brugen af ​​"energiforsyninger" og løftestænger og udøvelse af miljømæssig og økonomisk bæredygtighed, sanktionsordningerne om Rusland og Iran og den nuværende faldende verdenspris på olie.... [-]